Θεσσαλονίκη: Προβλήματα στις πτήσεις εξαιτίας των ισχυρών ανέμων
Προβλήματα παρουσιάστηκαν την Παρασκευή, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στο Αιγαίο, σε ορισμένες πτήσεις, από και προς το Αεροδρόμιο «Μακεδονία».
Συγκεκριμένα, όπως γράφει το ΑΠΕ, δεν πραγματοποιήθηκαν οι πτήσεις από Σάμο με προορισμό τη Θεσσαλονίκη και από Θεσσαλονίκη προς Σάμο, εξαιτίας των ισχυρών ανέμων, που έφτασαν ακόμα και τα 8 μποφόρ, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Υπάλληλοι του αεροδρομίου «Μακεδονία», υποστήριξαν στο praktoreio-macedonia.gr, ότι οι πτήσεις ήταν προγραμματισμένες να πραγματοποιηθούν με μικρά αεροσκάφη, τα οποία λόγω των ανέμων, ήταν δύσκολο να απογειωθούν και να προσγειωθούν στο νησί της Σάμου. Τόνισαν ωστόσο ότι οι υπόλοιπες πτήσεις πραγματοποιήθηκαν κανονικά.
ΕΛΛΑΔΑ
Γιατί παραιτήθηκε ο ορκωτός λογιστής του ΟΠΕΚΕΠΕ - Διευκρινίσεις από την ΑΑΔΕ
11:24
ΚΟΣΜΟΣ
Η Ρωσία εκτόξευσε 293 drones, 18 πυραύλους κατά της Ουκρανίας, λέει το Κίεβο
11:18
ΕΛΛΑΔΑ
Διήμερη εθελοντική αιμοδοσία στο Σύνταγμα στις 19 και 20 Ιανουαρίου
11:16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πηγές ΠΑΣΟΚ για ΟΠΕΚΕΠΕ: Ζητά την κατάθεση της επιστολής παραίτησης των Ορκωτών Ελεγκτών
11:16
ΕΛΛΑΔΑ