Το μήνυμα του Κ. Μπακογιάννη για την Ρούπα και το παιδί της
Με ένα μήνυμα στο Facebook πήρε θέση στο ζήτημα που έχει προκύψει με τον 6χρονο γιό της Ρούπα και του Μαζιώτη, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης.
Ο γιός του δημοσιογράφου και πολιτικού Παύλου Μπακογιάννη που δολοφονήθηκε το 1989 από την τρομοκρατική οργάνωση «17 Νοέμβρη», έγραψε στο λογαριασμό του:
“Όσο αξίζει η Ρούπα να είναι φυλακή, τόσο δικαιούται το παιδάκι της να βρεθεί τώρα στην αγκαλιά της γιαγιάς και της θείας του. Και αφήστε τους να συνεχίζουν να επικαλούνται τις αρχές της δημοκρατίας που οι ίδιοι αιματοκυλούν...”
Υπενθυμίζεται ότι η Πόλα Ρούπα κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Πρωτοδικών για αρπαγή ανηλίκου, καθώς οι Αρχές κρατούν τον ανήλικο γιο της από χθες "αρνούμενες να παραδώσουν την επιμέλεια του" στην μητέρα και την αδελφή της όπως ζητάει η ίδια.
Στη συνέχεια, η Εισαγγελία Πρωτοδικών ανακοίνωσε ότι οι συγγενείς μπορούν να επικοινωνήσουν με το παιδί, ενώ η αίτηση επιμέλειας εξετάζεται.
Τι αλλάζει με το νέο νόμο για τους πολίτες που δεν έχουν εισιτήριο στα ΜΜΜ
00:30
Προσεγγίζει η Πυροσβεστική τους οκτώ που χάθηκαν σε φαράγγι στην Εύβοια - Είναι καλά στην υγεία τους
00:02
Ο Τραμπ μετράει τις ώρες για την «κόλαση» στο Ιράν - Δεν πτοείται η Τεχεράνη από τις απειλές του
23:59
Λεονταρίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ζητώ ο ίδιος την άρση της βουλευτικής ασυλίας μου»
23:47