Στο νοσοκομείο Ρούπα και Αθανασοπούλου
Σε νοσοκομείο μεταφέρθηκαν το πρωί της Κυριακής η Πόλα Ρούπα και η 25χρονη συνεργός της Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου καθώς η κατάσταση της υγείας τους έχει επιβαρυνθεί, λόγω της απεργίας πείνας και δίψας.
Την είδηση μετέδωσε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, που όπως αναφέρουν, επικοινώνησαν με τον δικηγόρο τη Ρούπα.
Υπενθυμίζεται πως στην απεργία πείνας και δίψας συμμετέχει και ο Νίκος Μαζιώτης, με αίτημα οι αρχές να δώσουν την επιμέλεια του 6χρονου παιδιού των δύο ηγετικών στελεχών του Επαναστατικού Αγώνα στη μητέρα και την αδερφή της Ρούπα.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Δίνουμε τη μάχη με την παλιά Ελλάδα που μας πλήγωσε - Τον πόλεμο θα τον κερδίσουμε (vid)
13:19
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Ανοιχτή Αγκαλιά: 3.000+ ιατρικές πράξεις και ουσιαστική στήριξη σε ευάλωτες κοινότητες το 2025
13:13
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Η AstraZeneca Ελλάδας Πρωταγωνιστής Βιώσιμης Ανάπτυξης -Διπλή διάκριση για την AstraZeneca στα Bravo Sustainability Dialogue & Awards 2025
13:06
ΚΟΣΜΟΣ
Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι έχουμε εισέλθει επίσημα στην «Σεληνιακή Ανθρωπόκαινο»
13:00
ΚΟΣΜΟΣ