Θεσσαλονίκη: Κλειστό και αύριο το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας
Κλειστό θα παραμείνει και αύριο το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, καθώς οι ασυνήθιστα χαμηλές θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών, προκάλεσαν σοβαρές βλάβες στο σύστημα θέρμανσης το οποίο τέθηκε εκτός λειτουργίας από χθες.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε το πανεπιστημιακό ίδρυμα, παρά τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν, η αποκατάσταση λειτουργίας του συστήματος θέρμανσης επιτεύχθηκε μόνο μερικώς.
Για τον λόγο αυτό, το πανεπιστήμιο δεν θα λειτουργήσει και αύριο, για δεύτερη ημέρα. "Οι παρεμβάσεις για την επιδιόρθωση των σοβαρών ζημιών που υπέστη το σύστημα συνεχίζονται εντατικά από την Τεχνική Υπηρεσία του Ιδρύματος, η οποία καταβάλλει από την Κυριακή συνεχείς προσπάθειες εντοπισμού και αποκατάστασης όλων των σημείων που υπέστησαν τις βλάβες", αναφέρει η ανακοίνωση.
Επίσης, αναβάλλεται και η προγραμματισμένη, για αύριο στις 12 το μεσημέρι συνέντευξη Τύπου, για την έναρξη του νέου, πιστοποιημένου, προγράμματος εξειδίκευσης στην κατάρτιση φροντιστών ατόμων τρίτης ηλικίας με τίτλο "Σε φροντίζω".
Ενισχυμένα μέτρα ασφαλείας λαμβάνει η Βιέννη για τον 70ό διαγωνισμό της Eurovision
20:22
Εντοπίστηκαν ανθρώπινα μέλη κατά τη διάρκεια εργασιών στη Χαλκιδική - Στο σημείο ιατροδικαστής
20:13
Τα επόμενα βήματα μετά τον εντοπισμό της 16χρονης Λόρας – Η πρώτη αντίδραση του πατέρα της
20:06
ΗΠΑ: Η Χίλαρι Κλίντον δηλώνει ότι «δεν θυμάται» αν συναντήθηκε ποτέ με τον Τζέφρι Έπσταϊν
20:04