ΕΛΛΑΔΑ

Η απάντηση του Ρέμου για τη συνάντηση με τον Μητσοτάκη

Η απάντηση του Ρέμου για τη συνάντηση με τον Μητσοτάκη
Facebook

Διευκρινίσεις για τη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Δευτέρας με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, έδωσε ο τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρόκειται να ασχοληθεί με την πολιτική.

Η προγραμματισμένη συνάντηση με τον κ. Μητσοτάκη στα γραφεία του κόμματος στην οδό Πειραιώς όπως αναφέρει ο τραγουδιστής έγινε με αφορμή πολιτικά θέματα που έχουν να κάνουν με την κοινωνία και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι πολίτες.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η συνάντηση αυτή είχε σαν αποτέλεσμα να φουντώσουν τα σενάρια που ήθελαν τον Αντώνη Ρέμο να κατεβαίνει στον πολιτικό στίβο, ωστόσο ο ίδιος με ανακοίνωση που εξέδωσε κάτι τέτοιο το διαψεύδει.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του τραγουδιστή:

«Εχθές είχα την ευκαιρία να συναντηθώ με τον Πρόεδρο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κύριο Κυριάκο Μητσοτάκη. Η επίσκεψή μου αυτή στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, είχε σαν σκοπό να καταθέσω τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες της κοινωνίας όπως εγώ τις εκλαμβάνω εγώ. Όλη η κουβέντα μας στάθηκε στα πλαίσια μιας φιλικής και ειλικρινούς συζήτησης. Η επίσκεψή μου αυτή δεν έχει καμία πολιτική απόχρωση και ως εκ τούτου ουδεμία σχέση έχουν τα σενάρια της εμπλοκής μου με την πολιτική του τόπου. Ως ενεργός πολίτης όμως θα συνεχίσω και θα καταθέτω τις απόψεις μου και τις ανησυχίες μου σε όλες τις πολιτικές πλευρές. Ευχαριστώ τον κύριο Μητσοτάκη για την εγκάρδια φιλοξενία του και του εύχομαι καλή συνέχεια».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ