ΕΛΛΑΔΑ

Ο Μπουτάρης και οι αλατιέρες έγιναν... τραγούδι (vid)

Ο Μπουτάρης και οι αλατιέρες έγιναν... τραγούδι (vid)
EUROKINISSI/ ΤΡΥΨΑΝΗ ΦΑΝΗ

Το πρόσωπο των ημερών έχει γίνει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης εξαιτίας των δηλώσεών του για τις αλατιέρες του δήμου που δεν μπορούσαν να βγουν στους δρόμους μετά τις έντονες χιονοπτώσεις.

Ο ίδιος ο δήμαρχος χωρίς να χάσει το χιούμορ του σχολιάζοντας τη χθεσινή δύσκολη κατάσταση στην πόλη της Θεσσαλονίκης δήλωσε: «Το ανέκδοτο της χρονιάς θα είναι οι αλατιέρες του Μπουτάρη».

Παράλληλα, τις τελευταίες ώρες έχει δει το φως της δημοσιότητας και ένα χιουμοριστικό τραγούδι με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Μπουτάρη και τις... αλατιέρες του.

Ο τίτλος του τραγουδιού; «Η αλατιέρα Κυρ – Γιάννης 2017 edition».

Έκτακτη σύσκεψη συγκάλεσε ο Μπουτάρης

Ωστόσο εκτός από το χιουμοριστικά σχόλια για την κατάσταση στη Θεσσαλονίκη, τα προβλήματα παραμένουν και οι κάτοικοι της συμπρωτεύουσας βρίσκονται αντιμέτωποι με τον χιονιά.

Έκτακτη σύσκεψη με αφορμή τα ακραία καιρικά φαινόμενα, για να εξεταστούν τυχόν λάθη και παραλείψεις, συγκάλεσε το μεσημέρι ο δήμαρχος Θεσσαλολονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, με τη συμμετοχή του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, των αντιδημάρχων, εντεταλμένων δημοτικών συμβούλων και του γενικού γραμματέα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Μπουτάρης με δηλώσεις του υποστήριξε πως θα προχωρήσει σε Ένορκη Διοικητική Εξέταση για το γεγονός ότι δεν λειτούργησαν οι αλατιέρες τις πρώτες ώρες της χιονόπτωσης, με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρά προβλήματα στην πόλη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ