ΕΛΛΑΔΑ

Ο Μπουτάρης πήγε για έκτακτη σύσκεψη και έκοψε την… βασιλόπιτα

Ο Μπουτάρης πήγε για έκτακτη σύσκεψη και έκοψε την… βασιλόπιτα
EUROKINISSI/MOTION TEAM/Φανή Τρυψάνη/Φωτογραφία αρχείου

Έκτακτη σύσκεψη συγκάλεσε το μεσημέρι ο Γιάννης Μπουτάρης, με αφορμή τα καιρικά φαινόμενα και τις χιονοπτώσεις που έπληξαν τη Θεσσαλονίκη, ωστόσο η σύσκεψη μετατράπηκε σε... γιορτή.

Συγκεκριμένα, με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας θεώρησε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ότι έπρεπε να πλαισιώσει την έκτακτη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής, την οποία συγκάλεσε το μεσημέρι, ώστε να αποτιμηθεί η κατάσταση που διαμορφώθηκε στην πόλη από τον χιονιά και τις παγωμένες αλατιέρες του δήμου Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρει το makthes.gr, στη συνάντηση, εκτός των αντιδημάρχων, του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου και του γενικού γραμματέα του δήμου, που συμμετέχουν στην εκτελεστική επιτροπή, κλήθηκαν και οι εντεταλμένοι δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου Θεσσαλονίκης.

Οι ευθύνες για την ταλαιπωρία που υπέστησαν οι Θεσσαλονικείς θα αναζητηθούν στο πλαίσιο ΕΔΕ, που θα διενεργηθεί για τον σκοπό αυτό.

Για την ιστορία... το φλουρί της πρωτοχρονιάτικης πίτας, έπεσε στην αντιδήμαρχο Οικονομικών Γιούλη Ρανέλλα και στον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο για θέματα Παιδείας Ανέστη Τελίδη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ