ΕΛΛΑΔΑ

Ο Νίκος Μαζιώτης απειλεί Κοντονή και Τόσκα «με μια σφαίρα στο κεφάλι»

Ο Νίκος Μαζιώτης απειλεί Κοντονή και Τόσκα «με μια σφαίρα στο κεφάλι»
EUROKINISSI/ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ευθείες απειλές κατά  του υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή και του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα εξαπέλυσε ο Νίκος Μαζιώτης, με αφορμή την υπόθεση για την επιμέλεια του 6χρονου παιδιού της Πόλας Ρούπα και του ίδιου, αμέσως μετά τη σύλληψη της συντρόφου του.

«Οι δηλώσεις του συνηγόρου κ. Φραγκίσκου Ραγκούση το βράδυ της Κυριακής, όπου δόθηκε η επιμέλεια του γιού μας στην μητέρα της Πόλας Ρούπα δεν μας αντιπροσωπεύουν. Καθίκια σαν τον Κοντονή και τον Τόσκα θέλουν απλώς μια σφαίρα στο κεφάλι», αναφέρει σε ανάρτησή του, που έγινε σε ιστοσελίδα αντιεξουσιαστικού χώρου.

Υπενθυμίζεται ότι λίγο μετά τη γνωστοποίηση της απόφασης της Εισαγγελίας Ανηλίκων, που έδωσε την επιμέλεια του 6χρονου παιδιού της Πόλας Ρούπα και του Νίκου Μαζιώτη στην μητέρα της πρώτης, ο δικηγόρος της Ρούπα, Φραγκίσκος Ραγκούσης, έκανε δήλωση στην οποία ευχαρίστησε τον Σταύρο Κοντονή και τον Νίκο Τόσκα.

Συγκεκριμένα ο κ. Ραγκούσης ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά ως δικηγόρος τον κύριο Κοντονή και τον κύριο Τόσκα που πιστεύω ότι με ευαισθησία προσπάθησαν αυτές τις μέρες να άρουν τις αρρυθμίες που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της ανάθεσης της επιμέλειας του παιδιού».

Αυτές ακριβώς οι δηλώσεις του κ. Ραγκούση φαίνεται πως εξόργισαν τον Νίκο Μαζιώτη ο οποίος με ανάρτητή σου σε σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου ανέφερε πως αυτές οι δηλώσεις δεν αντιπροσωπεύουν ούτε τον ίδιο ούτε την Πόλα Ρούπα. Και εν συνεχεία προχώρησε σε ευθεία απειλή κατά των δύο υπουργών, η οποία μάλιστα εκφράστηκε με ιδιαίτερη αγριότητα.

Το παιδί έπειτα από τη σύλληψη της Πόλας Ρούπα είχε οδηγηθεί στο νοσοκομείο Παίδων καθώς η προσωρινή επιμέλειά του είχε ανατεθεί στην κοινωνική υπηρεσία του νοσοκομείου, ενώ ειδική άδεια επικοινωνίας μαζί του είχε χορηγηθεί στη γιαγιά και τη θεία του.

Ωστόσο, υπενθυμίζεται ότι στη γιαγιά του παραδόθηκε ο 6χρονος γιος της Πόλας Ρούπα και του Νίκου Μαζιώτη με διάταξη της εισαγγελέως Ανηλίκων, η οποία νωρίτερα είχε πάρει στα χέρια της όλες τις απαραίτητες γνωματεύσεις γιατρών και κοινωνικών λειτουργών που δίνουν το πράσινο φως για να προχωρήσουν οι διαδικασίες της επιμέλεια του παιδιού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ