Με νέο κύμα κακοκαιρίας προειδοποιεί ο Νίκος Καντερές
Κακοκαιρίας συνέχεια και την ερχόμενη εβδομάδα. Αυτή τη φορά όμως τα χαρακτηριστικά θα είναι διαφορετικά με τις βροχές να υπερισχύουν και τον κίνδυνο πλημμύρας να είναι μεγάλος.
Την πρόγνωση έκανε στο CNN Greece, o Νίκος Καντερές. Ο μετεωρολόγος που είπε το πρώτο δελτίο καιρού στην τηλεόραση και εισήγαγε το δελτίο έκτατων καιρικών φαινομένων και το δελτίο του αγρότη.
Σύμφωνα με τις προγνώσεις του κ. Καντερέ, η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -3 έως 7 βαθμούς Κελσίου με τους νοτιάδες να μαλακώνουν τον καιρό.
Βροχές σε ολόκληρη τη χώρα από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή και χιόνια μόνο στα ορεινά, στη Μακεδονία και τη Στερεά Ελλάδα.
Στις περιοχές που υπέφεραν από το προηγούμενο κύμα κακοκαιρίας, την Κύμη, την Αλόννησο και τη Μυτιλήνη, τα χιόνια θα λιώσουν και οι βροχές θα πάρουν τη θέση τους.
Η κρατική μηχανή θα πρέπει να είναι σε ετοιμότητα. Αυτή τη φορά δεν χρειάζεται να προμηθευτεί αλάτι αλλά να ανοίξει τα φρεάτια, καθώς ο κίνδυνος πλημμύρας είναι έντονος και στην Αττική.
Ενώπιον του Κογκρέσου Μπιλ και Χίλαρι Κλίντον στη «σκιά» του σκανδάλου Επστάιν
09:40
Μεγάλη φωτιά σε εμπορικό κέντρο στην Τεχεράνη (pics&vids)
09:39
Μπαράζ ρωσικών πληγμάτων στην Ουκρανία - Η Μόσχα επιτέθηκε με 500 drones και 60 πυραύλους (vid)
09:33
Τρία αναπάντητα ερωτήματα για την δολοφονία του 27χρονου στη Ν. Πέραμο - Το οικονομικό κίνητρο στο «κάδρο»
09:32