Νέες χιονοπτώσεις «βλέπει» ο Καλλιάνος
Χιονοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες προβλέπει από το απόγευμα της Κυριακής και τη Δευτέρα ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος.
Ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης Κεντρώων με ανάρτησή του στο Facebook, για γενικευμένες χιονοπτώσεις από την Κυριακή «σε όλη την Στερεά Ελλάδα (συμπεριλαμβανομένου και του νομού Αττικής) από τα 650-700 μέτρα και υψηλότερα. Στην κεντρική Στερεά (κυρίως Φθιώτιδα και Φωκίδα) θα εκδηλώνονται χιονοπτώσεις από τα 400-450 μέτρα. Στην Πελοπόννησο θα συνεχιστούν οι χιονοπτώσεις από τα υψόμετρα που σας προανέφερα».
«Τη Δευτέρα η κατάσταση στη Θεσσαλονίκη θα είναι οριακή. Αυτή τη στιγμή φαίνεται ότι θα χιονίσει από τα 100-150 μέτρα και υψηλότερα. Δεν σημαίνει όμως ότι βαδίζοντας προς την έναρξη των φαινομένων δεν αποκλείεται να υπάρξουν αλλαγές, είτε προς το θετικότερο (ίσως και για λίγο χιονοπτώσεις), είτε και προς το αρνητικότερο (χιονόνερο η βροχή)», αναφέρει ο κ. Καλλιάνος και προσθέτει ότι το απόγευμα της Κυριακής θα σημειωθούν κατά τόπους βροχοπτώσεις.
Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιάννη Καλλιάνου:
Βίντεο από τον καυγά στη Βουλή δημοσίευσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στο Tik Tok (vid)
15:23
Ταυτοποιήθηκε νεαρός για την δολοφονική επίθεση στον 20χρονο στη Θεσσαλονίκη (vids&pic)
15:12
Οι ισραηλινές εντολές εκκένωσης επηρεάζουν το 14% του Λιβάνου, σύμφωνα με ΜΚΟ
15:00
Πύργος: Νεκρός 18χρονος που έπεσε από μπαλκόνι τρίτου ορόφου
14:56