Νέες χιονοπτώσεις «βλέπει» ο Καλλιάνος
Χιονοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες προβλέπει από το απόγευμα της Κυριακής και τη Δευτέρα ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος.
Ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης Κεντρώων με ανάρτησή του στο Facebook, για γενικευμένες χιονοπτώσεις από την Κυριακή «σε όλη την Στερεά Ελλάδα (συμπεριλαμβανομένου και του νομού Αττικής) από τα 650-700 μέτρα και υψηλότερα. Στην κεντρική Στερεά (κυρίως Φθιώτιδα και Φωκίδα) θα εκδηλώνονται χιονοπτώσεις από τα 400-450 μέτρα. Στην Πελοπόννησο θα συνεχιστούν οι χιονοπτώσεις από τα υψόμετρα που σας προανέφερα».
«Τη Δευτέρα η κατάσταση στη Θεσσαλονίκη θα είναι οριακή. Αυτή τη στιγμή φαίνεται ότι θα χιονίσει από τα 100-150 μέτρα και υψηλότερα. Δεν σημαίνει όμως ότι βαδίζοντας προς την έναρξη των φαινομένων δεν αποκλείεται να υπάρξουν αλλαγές, είτε προς το θετικότερο (ίσως και για λίγο χιονοπτώσεις), είτε και προς το αρνητικότερο (χιονόνερο η βροχή)», αναφέρει ο κ. Καλλιάνος και προσθέτει ότι το απόγευμα της Κυριακής θα σημειωθούν κατά τόπους βροχοπτώσεις.
Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιάννη Καλλιάνου:
Βενεζουέλα: Η Ροδρίγκες καλεί την Ματσάδο να «μείνει στην Ουάσιγκτον»
09:47
Ένοχος για βιασμό ο πρώην τραγουδιστής των Spandau Ballet Ρος Ντέιβιντσον
09:44
Χειροπέδες σε 29χρονο στο κέντρο της Αθήνας - Επιτέθηκε σε ζευγάρι, προκάλεσε ζημιές σε ΑΤΜ
09:41
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 53χρονος που οδηγούσε μεθυσμένος φορτηγό
09:34