ΕΛΛΑΔΑ

ΑΣΕΠ: Αρχίζουν οι αιτήσεις για 1.666 θέσεις στην Υγεία

ΑΣΕΠ: Αρχίζουν οι αιτήσεις για 1.666 θέσεις στην Υγεία
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΟΓΙΑΝΝΗ/φωτογραφία αρχείου

Από σήμερα 17 Ιανουαρίου ως τις 31 του ίδιου μήνα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους για τις 1.666 θέσεις τακτικού προσωπικού που προκηρύχθηκαν σε φορείς του υπουργείου Υγείας.

Η σχετική προκήρυξη του ΑΣΕΠ (7Κ/2016) δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ 14/30-12-2016, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) και αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας χιλίων εξακοσίων εξήντα έξι θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε φορείς του Υπουργείου Υγείας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν το ΦΕΚ της προκήρυξης δωρεάν από το Εθνικό Τυπογραφείο (Καποδιστρίου 34, Αθήνα) και από το Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αθήνα).

Η συμπλήρωση και η υποβολή της αίτησης γίνονται ηλεκτρονικά, με βάση τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα ΣΤ΄). Στη συνέχεια θα πρέπει να υποβάλλουν στο ΑΣΕΠ ταχυδρομικά την υπογεγραμμένη εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά.

Η αποστολή θα πρέπει να γίνει με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση: Α.Σ.Ε.Π. Αίτηση για την Προκήρυξη 7Κ/2016 Τ.Θ. 14308 Αθήνα Τ.Κ. 11510 αναγράφοντας στο φάκελο την αντίστοιχη κατηγορία εκπαίδευσης (ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ ή ΥΕ) θέσεις της οποίας διεκδικούν.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ