Μήνυση κατά του Π. Πολάκη καταθέτει η ΠΟΕΔΗΝ
Μετά την άγρια κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη και της ΠΟΕΔΗΝ, η δεύτερη προχωρά στην κατάθεση μήνυσης και αγωγής την οποία είχε ήδη εξαγγείλει από τις αρχές του μήνα.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, η ΠΟΕΔΗΝ θα καταθέσει Μηνυτήρια Αναφορά και Αγωγή αποζημίωσης κατά του κ. Πολάκη για την αποκατάσταση του κύρους της Ομοσπονδίας, αλλά και του Προέδρου της κ. Μιχάλη Γιαννακού, την Τετάρτη 18/1/2017 στις 12:30 το μεσημέρι στο κτίριο 16 των Δικαστηρίων (Σχολή Ευελπίδων).
Διεκδικεί την επιδίκαση ποσού 100.000 ευρώ το οποίο θα διατεθεί εξ ολοκλήρου στα Νοσοκομεία για αγορά υλικών και επισκευή του Ιατροτεχνολογικού Εξοπλισμού τους. Η Μηνυτήρια Αναφορά θα κατατεθεί από το Προεδρείο της ΠΟΕΔΗΝ και τη Νομική Σύμβουλο κα Μαρία Τσίπρα.
LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: Η στιγμή που ο Νετανιάχου δίνει εντολή για την εξουδετέρωση του Λαριτζανί - «Δέχτηκε επίθεση σε κρησφύγετο» - Γραπτό μήνυμά του δημοσίευσε η Τεχεράνη
12:29
Η τρυφερή εμφάνιση του Στίβεν Σπίλμπεργκ με την εγγονή του στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ (pics)
12:24
Μυτιλήνη: Λαμβάνονται μέτρα μετά την επιβεβαίωση κρούσματος αφθώδους πυρετού σε βοοειδή
12:24
«Το πρώτο βήμα έγινε»: Εξοπλισμός σε 500 εθελοντές Πολιτικής Προστασίας για πρώτη φορά από το κράτος
12:13