Στα αζήτητα τα τρία μωρά που βρέθηκαν στο δρόμο
Τα τρία κοριτσάκια που βρέθηκαν εγκαταλελειμμένα να περιφέρονται σε περιοχή της Πάτρας, σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece, είναι σε καλή κατάσταση υγείας και θρέψης και φιλοξενούνται στο νοσοκομείο, υπό την φροντίδα του Χαμόγελου του Παιδιού και του Ερυθρού Σταυρού.
Τα τρία κοριτσάκια, ηλικίας 2,5 ετών, 1,5 έτους και 4 μηνών βρέθηκαν να περιπλανώνται αγκαλιασμένα σε συνοικία της Πάτρας.
Τα παιδιά ήταν ολομόναχα, χωρίς τη συνοδεία γονέα και μεταφέρθηκαν άμεσα στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων.
Όπως διαβεβαίωσε ο Διευθυντής της παιδιατρικής, κύριος Γιώργος Κροκιδάς, τα κορίτσια είναι καλά στην υγεία τους και ευτυχώς δεν φέρουν στο σώμα τους σημάδια κακοποίησης.
Ωστόσο, εντύπωση προκαλεί ότι εδώ και 48 ώρες, κανένας δεν έχει αναζητήσει τα κορίτσια.
Η καταγωγή τους δεν έχει ξεκαθαριστεί, ωστόσο, εκτιμάται πως προέρχονται από οικογένεια Ρομά. Σύμφωνα με τον κ. Κροκιδά, το προσωπικό του νοσοκομείου μιλά στα δύο μεγαλύτερα κορίτσια, αλλά αυτά δεν ανταποκρίνονται, σαν να μην καταλαβαίνουν τη γλώσσα.
Συγκίνηση προκαλεί το γεγονός ότι το μεγαλύτερο παιδί εντοπίστηκε να κρατάει στην αγκαλιά του το πιο μικρό, που είναι μόλις 4 μηνών.
Τα τρία παιδάκια βρήκαν εγκαταλελειμμένα στον δρόμο, οι περαστικοί. Μάλιστα, στο σημείο εκλήθη και η αστυνομία.
Άμεσα ενημερώθηκε ο εισαγγελέας, ο οποίος θα αποφασίσει για την τύχη τους
SPONSORED
Μέχρι πότε θα καταβληθούν τα 150 ευρώ για κάθε παιδί – Ποιοι είναι δικαιούχοι
04:00
ΑΣΕΠ 2Κ/2024: Τα οριστικά αποτελέσματα για τις 478 προσλήψεις στην Υγεία
03:00
Κοινωνικός τουρισμός συνταξιούχων ΔΥΠΑ - Δείτε τα αποτελέσματα
02:00
Πανελλήνιες εξετάσεις 2026: Τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης για τους υποψηφίους
01:00