ΕΛΛΑΔΑ

Η απάντηση της Τατιάνας Στεφανίδου στη μήνυση του Γ. Λαγού

Η απάντηση της Τατιάνας Στεφανίδου στη μήνυση του Γ. Λαγού
INSTAGRAM/Τατιάνα Στεφανίδου

Τη μήνυση που κατέθεσε εις βάρος της ο υπόδικος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός ζητώντας τη σύλληψή της στο πλαίσιο του αυτοφώρου, επειδή τον αποκάλεσε στην εκπομπή της τραμπούκο, σχολίασε η δημοσιογράφος Τατιάνα Στεφανίδου.

Η κυρία Στεφανίδου, υπογραμμίζει ότι παρά τη διαδικασία του αυτοφώρου θα πάει παρουσιάσει κανονικά την σημερινή της εκπομπή και παράλληλα στέλνει το μήνυμα ότι «δεν φοβάται».

«Ένα περιπολικό έξω από το σπίτι μου για ώρες κι ένα έξω από το Έψιλον μέχρι τα μεσάνυχτα. Ούτε η Πόλα Ρούπα! Η αστυνομία με αναζητούσε για να με συλλάβει κατόπιν μήνυσης του υπόδικου Χρυσαυγίτη βουλευτή Λαγού. Αιτία η κριτική που του άσκησα στην εκπομπή μου για την βίαιη εισβολή αυτού και των συντρόφων του σε σχολείο του Περάματος. Την είδηση προέβαλαν όλα τα Μέσα και εκδόθηκε την ίδια μέρα καταδικαστική ανακοίνωση από το Υπουργείο Παιδείας. Η στοχοποίησή μου λοιπόν από το Ναζιστικό μόρφωμα προφανής. Η μήνυση δεν ήταν παρά μια προσπάθεια εκφοβισμού και φίμωσής μου», έγραψε η κυρία Στεφανίδου στην ιστοσελίδα της και πρόσθεσε:

Με αναρτήσεις τους στον ιστότοπο της Χρυσής Αυγής, κατήγγειλαν ότι κρύβομαι μέχρι να παρέλθει το αυτόφωρο. Ζητούσαν λυσσαλέα να τηρηθεί η διαδικασία, να συλληφθώ και να περάσω τη νύχτα στο αστυνομικό τμήμα. Αλήθεια ο Κασιδιάρης πού ήταν όταν τον έψαχναν να τον συλλάβουν για το ξύλο στη Λιάνα;

Ο Κασιδιάρης χτύπησε γυναίκα, ο Λαγός έσπρωχνε την πόρτα του σχολείου - όπως κατέγραψαν οι κάμερες - σε γυναίκες κατά πλειοψηφία μανάδες και καθηγήτριες, που του ζητούσαν να απομακρυνθεί. Επέλεξε εμένα, μια γυναίκα δημοσιογράφο να μηνύσει».

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, καταλήγει επισημαίνοντας: «Θέλω λοιπόν να σας διαμηνύσω ότι αν και γυναίκα... φοράω συχνά παντελόνια. Δεν σας φοβάμαι. Σήμερα θα είμαι και πάλι μάχιμη και έτοιμη να καταγγείλω το άδικο, να προστατέψω τους αδύναμους και να κάνω ελεύθερα τη δουλειά μου. Γιατί η Δημοκρατία, δεν θα σας αφήσει να μου στερήσετε το δικαίωμα αυτό.

Πολλά ευχαριστώ σε όλους για τη συμπαράσταση και τα μηνύματα αγάπης.
Αγωνιστικούς χαιρετισμούς».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ