Ηλεκτρονική Αθηνών: Ουρές στην έκθεση των προϊόντων και καταγγελίες (pics)
Στις 30 Ιανουαρίου 2017 ξεκινάει επίσημα η εκποίηση των εμπορευμάτων της Ηλεκτρονικής Αθηνών, ωστόσο από το πρωί του Σαββάτου πλήθος κόσμου επισκέφτηκε το κατάστημα της Ηλεκτρονικής στη Γλυφάδα, όπου εκτίθενται προϊόντα της εταιρείας, δημιουργώντας μεγάλες ουρές.
Σύμφωνα με τους εργαζόμενους της Ηλεκτρονικής, όσοι θέλουν να αγοράσουν προϊόντα θα πρέπει να βρεθούν μέχρι τις 17:00 σήμερα Σάββατο, στο κατάστημα της Βουλιαγμένης να παραλάβουν το κουπόνι του προϊόντος που θέλουν και στη συνεχεία να πάνε στο Πρωτοδικείο οπού θα γίνει η αγορά των προϊόντων που έχουν ζητήσει, με μορφή πλειστηριασμού.

Πηγή: CNN Greece
Παρόλα αυτά, πελάτες κατήγγειλαν πως οι τιμές είναι μόλις 20% πιο χαμηλές από τις αρχικές ενώ υπάρχει προτεραιότητα στο ποιος θα αγοράσει τι ανάλογα με τον αριθμό των προϊόντων που έχει επιλέξει.
Πιο συγκεκριμένα, εάν κάποιος έχει επιλέξει 5 προϊόντα και ένα για παράδειγμα εξ' αυτών είναι μια τηλεόραση θα έχει προτεραιότητα σε σχέση με κάποιον που θέλει να αγοράσει μονό μια τηλεόραση.

Πηγή: CNN Greece
Όταν ανοίξει η έκθεση, οι πωλήσεις θα γίνονται κάθε Δευτέρα - μετά την 30η Ιανουαρίου - έως ότου εξαντληθούν τα αποθέματα.
Η έκθεση θα λειτουργήσει τις κάτωθι ημέρες και ώρες:
Σάββατο 21/01, από 10:00 π.μ. έως 17:00 μ.μ.
Τετάρτη 25/01, από 12:00 π.μ. έως 19:00 μ.μ.
Σάββατο 28/01, από 10:00 π.μ. έως 17:00 μ.μ.
Σουηδία: Προφυλακίστηκε ο 18χρονος για την επίθεση με σπαθί σε σχολείο με θύμα 17χρονη μαθήτρια
21:04
Νέο mega κοίτασμα φυσικού αερίου ανακοίνωσε πως ανακάλυψε το Ιράν
20:52
«Θα στη στήσω και θα σε σακατέψω»: Οδηγός λεωφορείου απείλησε ηλικιωμένο επιβάτη
20:40
Τα 5 «όπλα» του Στεγαστικού: Πώς θα ανοίξουν περισσότερες κατοικίες - Τι ισχύει με τα κατασχεμένα
20:28