Αυτοτραυματίστηκε με το όπλο του αστυνομικός-σκοπός στα γραφεία της ΝΔ
Ο αστυνομικός-σκοπός των κεντρικών γραφείων της ΝΔ στο Μοσχάτο, τραυματίστηκε κατά λάθος με το υπηρεσιακό του όπλο το πρωί του Σαββάτου.
Ο άνδρας της ασφάλειας βρισκόταν στην πίσω πλευρά των γραφείων και σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την αστυνομία, περιεργαζόταν το όπλο του, αλλά αυτό εκπυρσοκρότησε. Η σφαίρα εξοστρακίστηκε στο αλεξίσφαιρο τζάμι των γραφείων και τον τραυμάτισε ελαφρά στο χέρι, αναφέρει το ΑΠΕ.
Ο αστυνομικός διακομίστηκε για τις πρώτες βοήθειες στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, ενώ για το περιστατικό διατάχθηκε ΕΔΕ από την ΕΛΑΣ.
ΚΟΣΜΟΣ
Γαλλία: Από το μεσημέρι η απαγόρευση αλκοόλ εν μέσω καύσωνα- Τετραπλασιάστηκαν οι καρδιακές ανακοπές
10:05
ΚΟΣΜΟΣ
Κονγκό: Στους 304 οι θάνατοι από τον Έμπολα - Στα 1155 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα
10:00
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Μία νέα παραθαλάσσια, family-focused εμπειρία διαμονής μάς περιμένει μόλις μία ανάσα από την Αθήνα
10:00
ΕΛΛΑΔΑ
Καιρός: Βροχές και μελτέμια τις επόμενες μέρες, αυξημένος κίνδυνος πυρκαγιάς- Οι «κόκκινες» περιοχές
09:51
ΕΛΛΑΔΑ