Τον έπιασαν στο τελωνείο με μεγάλη ποσότητα ηρωίνης στις ζάντες του ΙΧ
Στην κατάσχεση 5.625 γραμμαρίων ηρωίνης, που βρίσκονταν κρυμμένα σε ειδικώς μετασκευασμένες ζάντες τροχών αυτοκινήτου, προχώρησαν άντρες της υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής σε συνεργασία με το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, κατά τη σύλληψη 34χρονου από την Αλβανία στο τελωνείο των Κήπων, στα σύνορα της Ελλάδας με την Τουρκία.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ που επικαλείται την Αστυνομία, στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας με τις ομόλογες αλβανικές Αρχές για την αποδόμηση εγκληματικών δικτύων εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών στο εσωτερικό των δύο χωρών, ο 34χρονος εντοπίστηκε την Πέμπτη και πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση στην εισαγωγή ναρκωτικών.
Συγκεκριμένα, ο προαναφερόμενος, κατελήφθη να εισέρχεται στην Ελλάδα από την Τουρκία, διαμέσου του Συνοριακού Σταθμού Κηπών, έχοντας επιμελώς κρυμμένα, σε ειδικώς μετασκευασμένες ζάντες τροχών του αυτοκινήτου του, 5.625 γραμμάρια ηρωίνης τα οποία στη συνέχεια κατασχέθηκαν.
Επιπλέον, κατασχέθηκαν: το χρηματικό ποσό των -470- ευρώ, το χρηματικό ποσό των -2.500- λεκ Αλβανίας, δύο συσκευές κινητής τηλεφωνίας και ένα ιδιωτικής χρήσης επιβατηγό όχημα. Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.
AbbVie: Ευρωπαϊκή έγκριση για την θεραπεία του υποτροπιάζοντος ή ανθεκτικού οζώδους λεμφώματος
14:41
Το Πακιστάν καλεί τις ΗΠΑ να καθίσουν ξανά στο τραπέζι των συνομιλιών με το Ιράν
14:40
Πολιτισμός και ΑΙ στον προκριματικό της Παγκόσμιας Ολυμπιάδας Ρομποτικής 2026 με την COSMOTE TELEKOM
14:34
Hχογραφήσεις του Μπόουι από το '65 – Κυκλοφορούν για πρώτη φορά μετά από 60 χρόνια
14:30