Τον έπιασαν στο τελωνείο με μεγάλη ποσότητα ηρωίνης στις ζάντες του ΙΧ
Στην κατάσχεση 5.625 γραμμαρίων ηρωίνης, που βρίσκονταν κρυμμένα σε ειδικώς μετασκευασμένες ζάντες τροχών αυτοκινήτου, προχώρησαν άντρες της υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής σε συνεργασία με το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, κατά τη σύλληψη 34χρονου από την Αλβανία στο τελωνείο των Κήπων, στα σύνορα της Ελλάδας με την Τουρκία.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ που επικαλείται την Αστυνομία, στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας με τις ομόλογες αλβανικές Αρχές για την αποδόμηση εγκληματικών δικτύων εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών στο εσωτερικό των δύο χωρών, ο 34χρονος εντοπίστηκε την Πέμπτη και πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση στην εισαγωγή ναρκωτικών.
Συγκεκριμένα, ο προαναφερόμενος, κατελήφθη να εισέρχεται στην Ελλάδα από την Τουρκία, διαμέσου του Συνοριακού Σταθμού Κηπών, έχοντας επιμελώς κρυμμένα, σε ειδικώς μετασκευασμένες ζάντες τροχών του αυτοκινήτου του, 5.625 γραμμάρια ηρωίνης τα οποία στη συνέχεια κατασχέθηκαν.
Επιπλέον, κατασχέθηκαν: το χρηματικό ποσό των -470- ευρώ, το χρηματικό ποσό των -2.500- λεκ Αλβανίας, δύο συσκευές κινητής τηλεφωνίας και ένα ιδιωτικής χρήσης επιβατηγό όχημα. Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.
SPONSORED
Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας: Σε ποιους νέους κλάδους επεκτείνεται
06:00
Άνοιξαν η πλατφόρμα για τις τροποποιητικές δηλώσεις αναδρομικών μισθών και συντάξεων του 2024
05:00
Τα οριστικά αποτελέσματα για την προκήρυξη 2Κ/2024 από τον ΑΣΕΠ
04:00
ΔΥΠΑ - Κοινωνικός τουρισμός συνταξιούχων: Αυτοί είναι οι προσωρινοί πίνακες δικαιούχων
03:00