Το «αντίο» του Μανώλη Σφακιανάκη μετά την αποστράτευσή του από την ΕΛ.ΑΣ.
Αποστρατεύθηκε από την Ελληνική Αστυνομία μετά τις κρίσεις στις τάξεις των υποστράτηγων ο Μανώλης Σφακιανάκης, του οποίου το όνομα είχε συνδεθεί με την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Μετά την ανακοίνωση των κρίσεων ο κ. Σφακιανάκης σχολίασε την απόφαση μέσω του λογαριασμού του στο facebook και ενημέρωσε για τα επόμενα βήματά του.
«Η αστυνομία σήμερα αποφάσισε ότι δεν θέλει άλλο τις υπηρεσίες μου», έγραψε και συνέχισε: «εγώ όμως θα συνεχίζω να τις δίνω, όπως με ξέρατε μέχρι σήμερα».
Ο κ. Σφακιανάκης αποκάλυψε τα σχέδια του για την δημιουργία νέου Ινστιτούτου και ανακοίνωσε συνέντευξή Τύπου του την ερχόμενη Δευτέρα.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Το υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας ισχυρίζεται ότι για τις παραβιάσεις φταίει η προσέγγιση της Ελλάδας
22:16
ΚΟΣΜΟΣ
Ινδία: Το χειροποίητο χριστουγεννιάτικο δέντρο που έδωσε φωνή στις γυναίκες της Γκόα (pic)
22:11
ΚΟΣΜΟΣ
Σε κρίσιμη κατάσταση 38χρονος στη Μόσχα - Ήπιε κοκτέιλ με υγρό άζωτο (vid)
22:00
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τηλεφωνική επικοινωνία Γεραπετρίτη με τον Αιγύπτιο ομόλογό του
21:54
ΚΟΣΜΟΣ