Τη Δευτέρα η απολογία του πατέρα για το θάνατο του 5,5 μηνών βρέφους του
Το μεσημέρι της Δευτέρας (12.30 μ.μ.) αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή Λασιθίου ο 52χρόνος πατέρας του ηλικίας 5,5 μηνών βρέφους το οποίο τραυματίστηκε θανάσιμα κατά τη διάρκεια καβγά των γονιών του στη Σητεία, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης.
Ο 52χρονος, τον οποίο βαραίνουν οι πράξεις της θανατηφόρας σωματικής βλάβης και της ενδοοικογενειακής βίας, είχε ζητήσει την Πέμπτη και τελικά έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί τη Δευτέρα.
Όπως γράφει το ΑΠΕ, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστή, ο θάνατος του βρέφους προήλθε από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ εκκρεμούν οι τοξικολογικές, ιστολογικές και άλλες εργαστηριακές αναλύσεις προκειμένου να εκδοθεί το πλήρες πόρισμα.
Το άτυχο βρέφος αναμένεται να κηδευθεί την Τρίτη στη Σητεία.
Νέα Υόρκη: Ο Μαμντάνι υπόσχεται να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις του ως νέος δήμαρχος
10:50
Τέλος εποχής για τα κανάλια MTV - Έκλεισαν με το «Video Killed the Radio Star», όπως είχαν ξεκινήσει
10:39
Τροχαίο δυστύχημα στη λεωφόρο Σουνίου: Νεκρός ο 23χρονος οδηγός
10:38
Τα... μεθεόρτια: Έξι επιστημονικές αλήθειες για το αλκοόλ και το hangover
10:30