ΕΛΛΑΔΑ

Ηλεκτρονική Αθηνών: Συνεχίζεται η εκποίηση των εμπορευμάτων

Ηλεκτρονική Αθηνών: Συνεχίζεται η εκποίηση των εμπορευμάτων
CNN Greece

Εικόνες αντίστοιχες με εκείνες του περασμένου Σαββάτουεκτιμάται ότι θα δημιουργηθούν την Τετάρτη 25/1 στο κατάστημα της Ηλεκτρονικής Αθηνών στη Γλυφάδα, όπου εκτίθενται τα προϊόντα της εταιρείας, που βγαίνουν προς εκποίηση την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου. 

Σύμφωνα με τους εργαζόμενους της Ηλεκτρονικής, όσοι θέλουν να αγοράσουν προϊόντα θα πρέπει να βρεθούν μέχρι τις 17:00 σήμερα Σάββατο, στο κατάστημα επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης προκειμένου να προμηθευτούν το κουπόνι του προϊόντος που θέλουν και στη συνέχεια να πάνε στο Πρωτοδικείο όπου θα γίνει η αγορά των προϊόντων που έχουν ζητήσει, με μορφή πλειστηριασμού.

unnamed 3

Πηγή: CNN Greece

Το Σάββατο, πρώτη μέρα της λειτουργίας της έκθεσης δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο. Παρόλα αυτά, πελάτες κατήγγειλαν πως οι τιμές είναι μόλις 20% πιο χαμηλές από τις αρχικές ενώ υπάρχει προτεραιότητα στο ποιος θα αγοράσει τι ανάλογα με τον αριθμό των προϊόντων που έχει επιλέξει.

Πιο συγκεκριμένα, εάν κάποιος έχει επιλέξει 5 προϊόντα και ένα για παράδειγμα εξ' αυτών είναι μια τηλεόραση θα έχει προτεραιότητα σε σχέση με κάποιον που θέλει να αγοράσει μόνο μια τηλεόραση.

unnamed 2

Πηγή: CNN Greece

Όταν ανοίξει η έκθεση, οι πωλήσεις θα γίνονται κάθε Δευτέρα - μετά την 30η Ιανουαρίου - έως ότου εξαντληθούν τα αποθέματα.

Η έκθεση θα λειτουργήσει τις κάτωθι ημέρες και ώρες:

Σάββατο 21/01, από 10:00 π.μ. έως 17:00 μ.μ.
Τετάρτη 25/01, από 12:00 π.μ. έως 19:00 μ.μ.
Σάββατο 28/01, από 10:00 π.μ. έως 17:00 μ.μ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ