ΑΣΕΠ προκηρύξεις: Προς παράταση οι υποβολές αιτήσεων
Από την περασμένη εβδομάδα η ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ, υπολειτουργεί, με αποτέλεσμα οι ενδιαφερόμενοι που επιχειρούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους για προκηρύξεις, να μην τα καταφέρνουν.
Με δεδομένο το ότι αυτή την εβδομάδα λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων τόσο για την προκήρυξη για την πλήρωση 80 θέσεων προσωπικού στην ΕΥΑΘ, όσο και για εκείνη των 93 θέσεων τακτικού προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας, εκτιμάται ότι πιθανόμ θα δοθεί παράταση προκειμένου να προλάβουν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους.
Η ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης είναι το πρώτο από τα βήματα που πρέπει να κάνουν οι υποψήφιοι προκειμένου να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους στους διαγωνισμούς.
Ο χρόνος της παράτασης που θα δοθεί θα εξαρτηθεί τόσο από το πότε θα αποκατασταθούν τα προβλήματα στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ, όσο και από την αρχική ημερομηνία λήξης της ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων για κάθε προκήρυξη.
SPONSORED
CENTCOM: Διαψεύδει την επανεκκίνηση συνοδείας εμπορικών πλοίων στο Ορμούζ από το ναυτικό των ΗΠΑ
21:19
Τσίπρας: Η ιδρυτική διακήρυξη που κρατάω στα χέρια μου είναι η δική μας Πυξίδα για τη Νέα Ελλάδα
21:15
Με φόντο την Ακρόπολη η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα - Ποιοι δίνουν το παρών
21:03
Αλέξης Τσίπρας: Οι ηθοποιοί Αιμίλιος Χειλάκης και Μαριάννα Τουμασάτου παρουσίασαν την εκδήλωση
20:59