ΕΛΛΑΔΑ

Νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία του 6χρονου στην Κομοτηνή

Νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία του 6χρονου στην Κομοτηνή
EUROKINISSI/ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Νέες λεπτομέρειες έρχονται συνεχώς στο φως για την υπόθεση του 6χρονου παιδιού που εξαφανίστηκε στην Κομοτηνή, το οποίο βρέθηκε τελικά νεκρό μέσα σε μία οικοδομή φέροντας τραύματα στο σώμα του.

Δράστης της δολοφονίας φέρεται να είναι ένας 16χρονος Ρομά, ο οποίος, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικώμν, στραγγάλισε τον 6χρονο, και ο οποίος ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του. Μάλιστα, ο 16χρονος υπέδειξε στις αστυνομικές αρχές και το σημείο που είχε αφήσει το πτώμα του, ένα εγκαταλελειμμένο και ετοιμόρροπο κτίριο γεμάτο σκουπίδια.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που έφτασε στο σημείο, το 6χρονο αγόρι είχε ασφυκτικό θάνατο και για αυτό το λόγο οι αστυνομικοί θεωρούν πως ο 16χρονος πιθανότατα να στραγγάλισε τον 6χρονο.

Το 6χρονο αγοράκι είναι ο Μεχμεταλή Σεζάλ, ο οποίος σύμφωνα με την ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού ήταν κωφός, όπως και ο δράστης. Την εξαφάνισή του δήλωσε ο πατέρας του στις 21:30 το βράδυ της Κυριακής (22/01) από την περιοχή Αλάν Κουγιού, της Κομοτηνής. Αμέσως το Χαμόγελο του Παιδιού έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία του προκειμένου να τον εντοπίσουν οι αρχές.

akatikito spiti nekros 6xronos 9

Σύμφωνα με το xronos.gr, ακόμα δεν έχει διενεργηθεί νεκροψία στο σώμα του άτυχου Μεχμεταλή Σεζάλ, κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει την Τρίτη από τον ιατροδικαστή Θράκης Νικόλαο Κιφνίδη.

Ο 16χρονος Ρομά σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece είχε κατηγορηθεί και κατά το παρελθόν για βιασμό ενήλικα και είχε και εκείνος προβλήματα ακοής.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΝΑ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΥ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ