Η ΕΡΤ καταγγέλει απειλές και ύβρεις κατά δημοσιογράφων της
«Με ανώνυμες απειλές και ακατονόμαστες ύβρεις κατά των δημοσιογράφων της ΕΡΤ, αποφάσισαν εσχάτως να δώσουν τη μάχη εναντίον της ανεξάρτητης και πλουραλιστικής ενημέρωσης οι θιασώτες του ρατσιστικού μίσους», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της η ΕΡΤ».
«Αφορμή υπήρξε η εκπομπή "Πρωινή Ζώνη" της ΕΡΤ, η οποία κάλυψε δημοσιογραφικά τα τελευταία γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο Πέραμα και στη Λάρισα σχετικά με την ένταξη των προσφυγόπουλων στα σχολεία της περιοχής και τις αντιδράσεις που υπήρξαν.
Φαίνεται όμως, ότι η δημοσιοποίηση και η καταγγελία έκνομων πράξεων ενόχλησε κάποιους, οι οποίοι βρήκαν την ευκαιρία μέσω SMS να απειλήσουν κατ’ επανάληψη, χρησιμοποιώντας υβριστικό λόγο, τους δημοσιογράφους – παρουσιαστές της εκπομπής Γιώργο Δαράκη και Γιάννη Δάρρα. Με μηνύματα ρατσιστικού και ξενοφοβικού περιεχομένου επιχειρούν να πετύχουν να σιωπήσει ή να αλλοιωθεί η δημοσιογραφική προσέγγιση. Δεν θα τα καταφέρουν».
Πότε τίθεται σε ισχύ η νέα ρύθμιση για την προστασία πρώτης κατοικίας - Τι αλλάζει
05:00
ΦΠΑ: Πώς θα λειτουργήσει η διπλή παρέμβαση στα ακίνητα - Ποιοι και πόσο κερδίζουν
04:00
Πότε ξεκινούν οι συντάξεις Σεπτεμβρίου - Αναλυτικά οι ημερομηνίες καταβολής τους
03:00
Νέο κληρονομικό δίκαιο 2026: Τι αλλάζει στα δικαιώματα συγγενών και συντρόφων
02:00