ΕΛΛΑΔΑ

Κομοτηνή: Στον εισαγγελέα ο 15χρονος που βίασε και σκότωσε τον 6χρονο

Κομοτηνή: Στον εισαγγελέα ο 15χρονος που βίασε και σκότωσε τον 6χρονο
EUROKINISSI

Ενώπιον του εισαγγελέα πρόκειται να οδηγηθεί την Τετάρτη ο 15χρονος που ομολόγησε τον βιασμό και τη δολοφονία του 6χρονου Σεζάλ Μεχμεταλή, στην Κομοτηνή και σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για βιασμό, αποπλάνηση και ανθρωποκτονία εκ προθέσεως.

Ο 15χρονος, που είναι κωφάλαλος όπως και το 6χρονο θύμα του, είχε κατηγορηθεί και παλαιότερα για απόπειρα βιασμού, σε μια υπόθεση που εκδικάστηκε μόλις πριν από δύο μήνες.

Τα μέτρα ασφαλείας στο δικαστικό μέγαρο της Κομοτηνής θα είναι δρακόντεια, σε μια προσπάθεια να προληφθούν τυχόν αντίποινα από τους συγγενείς του 6χρονου θύματος, οι οποίοι είναι οργισμένοι με την αποτρόπαια πράξη του 15χρονου και ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του.

"Η αδελφή του εξαφανίστηκε. Αυτό το παιδί, αν το αφήσουν οι αστυνόμοι, θα το μαχαιρώσω! Και θα το φέρω στην αστυνομία. Με τα χέρια μου. Έκαψαν την ψυχή μου. Να φάει ισόβια μέσα θέλω. Τα έκανε όλα μόνος του", δήλωσε η μητέρα του 6χρονου στο xronos.gr.

Τα πρώτα αποτελέσματα της νεκροψίας δείχνουν ότι αιτία θανάτου του Μεχμεταλή Σεζάλ, η κηδεία του οποίου θα γίνει το μεσημέρι της Τετάρτης, είναι ο στραγγαλισμός.

Συγκεκριμένα, στο σώμα του 6χρονου εντοπίστηκαν εκδορές σε τραχηλική χώρα (:περιοχή του λαιμού) και στο πρόσωπο, που προδίδουν ότι ο φερόμενος ως δράστης με το ένα χέρι έπνιξε τον 6χρονο και με το άλλο έκλεισε το στόμα και τη μύτη του, προκειμένου να τον κάνει να σωπάσει.

Επίσης, τα ευρήματα αποδεικνύουν άγρια παρά φύση συνουσία, ρήξη βλεννογόνου και πρωκτού, ενώ εντοπίστηκε και αίμα. Τα παραπάνω στοιχεία υποδεικνύουν, σε πρώτη εικόνα, άγριο βιασμό εις βάρος του 6χρονου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ