ΕΛΛΑΔΑ

ΟΠΕΚΕΠΕ: Υποβολή δηλώσεων ΟΣΔΕ για τις επιδοτήσεις

ΟΠΕΚΕΠΕ: Υποβολή δηλώσεων ΟΣΔΕ για τις επιδοτήσεις
(EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ)

Προκήρυξη για τη συμπληρωματική συμμετοχή φορέων ή ιδιωτών ως παρόχους για την υποβολή των ΟΣΔΕ του 2017 εξέδωσε την Τρίτη ο ΟΠΕΚΕΠΕ.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα η βασική ενίσχυση, το πρασίνισμα και οι νέοι γεωργοί για το 2017 θα πληρωθούν από τον ΟΠΕΚΕΠΕ όπως κάθε χρόνο μεταξύ Οκτωβρίου και Δεκεμβρίου ενώ οι αιτήσεις φέτος θα κλείσουν στις 15 Μαΐου.

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ απευθύνει πρόσκληση σε φυσικά ή νομικά πρόσωπα (ιδιωτικού ή δημοσίου δικαίου), αγροτικούς συνεταιρισμούς ή ενώσεις αυτών ή ομάδες παραγωγών (εφεξής αναφερόμενοι ως "Φορείς") που έχουν την κατάλληλη εμπειρία και τεχνογνωσία, να υποβάλουν αίτηση ή να εκδηλώσουν ενδιαφέρον προκειμένου να πιστοποιηθούν, ως φορείς υποβοήθησης των αγροτών για την συμπλήρωση και υποβολή της Ενιαίας Αίτησης στο ΟΣΔΕ για τα έτη 2017-2020.

Η πρόσκληση αφορά ειδικότερα την συμπληρωματική πιστοποίηση/αναγνώριση Φορέων Α' Βαθμού για την υποβοήθηση των αγροτών για την συμπλήρωση και υποβολή της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης για τα έτη 2017-2020, για τις Περιφερειακές Ενότητες Δωδεκανήσου, Ζακύνθου, Θεσπρωτίας, Ευρυτανίας, Λευκάδας, Κορίνθου, Κυκλάδων, Ρεθύμνης, Χίου και Σάμου.

Αναλυτικά η προκήρυξη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ