Πορεία εργαζομένων του Athens Ledra προς το υπουργείο Εργασίας (pics)
Πορεία προς το υπουργείο Εργασίας πραγματοποιούν το μεσημέρι της Τετάρτης περίπου 100 εργαζόμενοι του ξενοδοχείου Athens Ledra.
Νωρίτερα, οι εργαζόμενοι είχαν στήσει οδοφράγματα έξω από το ξενοδοχείο στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων που διοργανώνει το Συνδικάτο Επισιτισμού Τουρισμού, με κεντρικό αίτημα να επανέλθουν όλες οι κλαδικές συλλογικές συμβάσεις εργασίας και να γίνει υποχρεωτική η εφαρμογή τους.
Επίσης, ζητούν να καταβληθούν τώρα τα δεδουλευμένα των 230 εργαζομένων του Athens Ledra, οι οποίοι παραμένουν απλήρωτοι επί 11 μήνες, ενώ για 9 μήνες βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας.
Οι εργαζόμενοι κατευθύνονται στο υπουργείο Εργασίας μέσω της λεωφόρου Συγγρού, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται καθυστερήσεις στην κυκλοφορίας των οχημάτων. Στο υπουργείο Εργασίας έχουν ραντεβού με την αρμόδια υπουργό Έφη Αχτσιόγλου.



Politico: Γιατί ο πράσινος κανόνας της ΕΕ για τα αυτοκίνητα θα είναι εφιάλτης για την Κύπρο
19:29
Βρετανία: Πρώτο σε πωλήσεις το νέο βιβλίο του Τσάρλι Μακέσι «Always Remember»
19:17
Χωρίς τις αισθήσεις τους, κάτω από χιονοστιβάδα, εντοπίστηκαν οι αγνοούμενοι ορειβάτες στα Βαρδούσια (vid)
19:12
«Οι ΗΠΑ υποστηρίζουν πλήρως το ΝΑΤΟ και την Ευρώπη», δήλωσε ο γενικός γραμματέας της Συμμαχίας
19:00