Μπλόκα αγροτών: Ταλαιπωρία στην εθνική Σερρών-Θεσσαλονίκης
Ταλαιπωρία περίμενε τους οδηγούς στην εθνική οδό Σερρών-Θεσσαλονίκης, καθώς ο δρόμος ο δρόμος έκλεισε από τα μπλόκα των αγροτών, όμως άνοιξε σε λιγότερο από μια ώρα.
Συγκεκριμένα ο δρόμος είχε κλείσει στο ύψος του Λευκώνα, αφού ο όγκος των τρακτέρ που είχε συγκεντρωθεί στο σημείο, δυσκόλευε την κίνηση των οχημάτων και έτσι οι αστυνομικές δυνάμεις τα κατηύθυναν σε παρακαμπτήριους δρόμους, προκειμένου να διευκολύνουν την κατάσταση.
Οι αστυνομικοί βρέθηκαν στην περιοχή, όχι για να αποτρέψουν τους αγρότες να κατευθυνθούν με τα τρακτέρ τους στο τελωνείο του Προμαχώνα, στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, αλλά να διευκολύνουν τους αυτοκινητιστές στην κίνησή τους, μέσω περιφερειακών δρόμων και δίνοντας έτσι το χρόνο στους αγρότες να παρατάξουν στην άκρη του οδοστρώματος τα τρακτέρ.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο σημείο βρίσκονται περίπου 60 τρακτέρ, ενώ πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ αναφέρουν ότι σταδιακά προστίθενται και άλλα.
Θεσσαλονίκη: Δύο τραυματίες σε τροχαίο με μοτοσυκλέτα που δεν σταμάτησε σε αστυνομικό έλεγχο
21:51
Πεζεσκιάν: Οι ΗΠΑ δεν επιθυμούν διαπραγμάτευση - Μας επιτέθηκαν τρεις φορές μετά από συνομιλίες
21:40
Νεκροί 4.000 από τους 6.000 που συμμετείχαν στην επίθεση της 7ης Οκτωβρίου, ισχυρίζεται ο Κατς
21:30
Το επόμενο επαγγελματικό βήμα της πρώην εκπροσώπου Τύπου του Λευκού Οίκου Κάρολαϊν Λέβιτ
21:19