ΕΛΛΑΔΑ

«Δραστήριος» 36χρονος στο Ηράκλειο είχε διαπράξει επτά κλοπές

«Δραστήριος» 36χρονος στο Ηράκλειο είχε διαπράξει επτά κλοπές
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI

Επτά υποθέσεις κλοπών εξιχνιάσθηκαν, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, με τη σύλληψη ενός 36χρονου, που είχε αφαιρέσει χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις 11.000 ευρώ.

Ο 36χρονος εντοπίστηκε σήμερα το πρωί από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου και συνελήφθη για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων. Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και μετά την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι από τις 16-03-2015 έως τις 20-11-2016 είχε διαπράξει επτά κλοπές και δύο απόπειρες κλοπής σε σπίτια, στην ευρύτερη περιοχή της πόλης του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο συλληφθείς αφαίρεσε χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές (φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, φωτογραφική μηχανή), κινητά τηλέφωνα και διάφορα άλλα αντικείμενα, η συνολική χρηματική αξία των οποίων ξεπερνά τις 11.000 ευρώ.

Η προανάκριση διενεργείται από την υποδιεύθυνση Ασφαλείας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ