ΕΛΛΑΔΑ

Κόντρα του Πάνου Καμμένου με τον Μπούτα για τα... μπλόκα των αγροτών

Κόντρα του Πάνου Καμμένου με τον Μπούτα για τα... μπλόκα των αγροτών
EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ

Κόντρα ανάμεσα στον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο και του Προέδρου της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας, Βαγγέλη Μπούτα, έχει ξεσπάσει με αφορμή τις κινητοποιήσεις των αγροτών.

Η αντιπαράθεση ξεκίνησε όταν ο Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, ο οποίος βρέθηκε σήμερα στη θεσσαλική πόλη, για να παραστεί στις τελετές παράδοσης - παραλαβής στην 110 Πτέρυγα Μάχης και στην 1η Στρατιά, σχολίασε τις κινητοποιήσεις των αγροτών που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ο κ. Καμμένος είπε χαρακτηριστικά για τους αγρότες που βγαίνουν στο δρόμο και πραγματοποιούν μπλόκα: «Μια μερίδα του ΚΚΕ βρίσκεται σήμερα στα μπλόκα. Η μεγάλη μερίδα των αγροτών έχει αντιληφθεί πως η κυβέρνηση κάνει το παν προκειμένου να βοηθήσει τα αιτήματά τους».

Άμεση αντίδραση Μπούτα

Απάντηση στο σχόλιο του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, πως οι αγρότες που βγαίνουν στο δρόμο είναι μόνο μια μερίδα του ΚΚΕ, έδωσε από το μπλόκο της Νίκαιας στη Λάρισα, ο αγροτοσυνδικαλιστής και ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας, Βαγγέλης Μπούτας.

Ο κ. Μπούτας είπε χαρακτηριστικά: «Aν όλοι αυτοί οι αγρότες που είναι στα μπλόκα είναι ΚΚΕ, τότε ο κ. Καμμένος δεν θα ήταν υπουργός και δεν θα γινόταν συνέταιρος για να μας θάψει».

Διαβάστεε επίσης:

Μπλόκα αγροτών: Απειλεί ο Μπούτας πως δεν θα τους αφήσει σε χλωρό κλαρί

ΔΗΜΟΦΙΛΗ