Πάτρα: Εμφανίστηκαν ως ασφαλιστές και απέσπασαν κοσμήματα από ηλικιωμένη
Με το πρόσχημα πως είναι ασφαλιστές του γιου της, δυο άνδρες, εμφανίστηκαν μπροστά σε ηλικιωμένη και ζήτησαν χρήματα προκειμένου να τακτοποιήσουν ασφαλιστική εκκρεμότητα του παιδιού της.
Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, οι δράστες ζήτησαν από το θύμα τους, το χρηματικό ποσό των 2.200 ευρώ. Η ηλικιωμένη επειδή δεν είχε χρήματα μαζί της, επέλεξε για να "σώσει" το γιο της, να δώσει στους "ασφαλιστές" τα χρυσά κοσμήματα που φορούσε, απροσδιόριστης αξίας.
Πρόκειται για δυο χρυσά δαχτυλίδια, ένα χρυσό περιδέραιο και ένα επίσης χρυσό σετ κοσμημάτων. Η απάτη σε βάρος της 74χρονης, αποκαλύφθηκε όταν επικοινώνησε με τον γιο της. Το συμβάν καταγγέλθηκε στην Αστυνομία.
Σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος δυο αγνώστων δραστών, οι οποίοι και αναζητούνται. Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής, πλησιόν του Ιερό Ναού του Όσιου Λουκά Πατρών.
ΑΑΔΕ: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ρύθμιση των οφειλών σε 72 δόσεις
00:30
Αγνοια δηλώνει το Βερολίνο για μυστική συνάντηση Γερμανών και Ρώσων αξιωματούχων
23:58
Επιτρέπει η Βουλγαρία στις ΗΠΑ την προσωρινή στάθμευση αεροσκαφών παρά την προειδοποίηση του Ιράν
23:50
Ισραήλ: Ο επικεφαλής της Μοσάντ στην Ουάσινγκτον για τον πόλεμο στο Ιράν
23:42