Νεκρός δόκιμος μοναχός στο Άγιο Όρος
Τραγική κατάληξη είχε το θρίλερ της εξαφάνισης ενός δόκιμου μοναχού ο οποίος βρισκόταν ως επισκέπτης στο Άγιο Όρος.
Ο 43χρονος Ουκρανός δόκιμος μοναχός, ο οποίος αγνοούνταν από τις 16 Ιανουαρίου, βρέθηκε τελικά νεκρός, αναφέρει το thestival.gr.
Υπενθυμίζεται ότι ο δόκιμος μοναχός, ξεκίνησε από τη Μονή Σιμονόπετρας να πάει με τα πόδια στη Μονή Καρακάλλου τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου και ενώ επικρατούσαν δυσμενείς καιρικές συνθήκες στην περιοχή.
Η εξαφάνισή του έγινε αντιληπτή μία εβδομάδα μετά, στις 23 Ιανουαρίου, οπότε και δηλώθηκε στην Αστυνομία.
Αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του και σήμερα η σορός του άτυχου άνδρα βρέθηκε σε ορεινό μονοπάτι μεταξύ των Μονών Φιλοθέου και Σιμονόπετρας.
ΕΛΛΑΔΑ
«Πώς έκανα την πλασμαφαίρεση στον Μαζωνάκη»: Τι είπε στην απολογία της η προφυλακισμένη γιατρός
10:00
CULTURE
Bookreads - Από τη «Χτυπημένη», στους βρικόλακες: Ο τρόμος μέσα από τέσσερα βιβλία
09:56
ΚΟΣΜΟΣ
Χτυπήθηκε και η βόρεια γέφυρα του Δνείπερου στο Κίεβο - Αχρηστεύτηκε η νότια γέφυρα
09:47
ΕΛΛΑΔΑ
Γυναίκα στην Πάτρα κατήγγειλε ότι άγνωστος άρπαξε το παιδί της και στη συνέχεια το άφησε ελεύθερο
09:37
ΕΛΛΑΔΑ