Νεκρός δόκιμος μοναχός στο Άγιο Όρος
Τραγική κατάληξη είχε το θρίλερ της εξαφάνισης ενός δόκιμου μοναχού ο οποίος βρισκόταν ως επισκέπτης στο Άγιο Όρος.
Ο 43χρονος Ουκρανός δόκιμος μοναχός, ο οποίος αγνοούνταν από τις 16 Ιανουαρίου, βρέθηκε τελικά νεκρός, αναφέρει το thestival.gr.
Υπενθυμίζεται ότι ο δόκιμος μοναχός, ξεκίνησε από τη Μονή Σιμονόπετρας να πάει με τα πόδια στη Μονή Καρακάλλου τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου και ενώ επικρατούσαν δυσμενείς καιρικές συνθήκες στην περιοχή.
Η εξαφάνισή του έγινε αντιληπτή μία εβδομάδα μετά, στις 23 Ιανουαρίου, οπότε και δηλώθηκε στην Αστυνομία.
Αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του και σήμερα η σορός του άτυχου άνδρα βρέθηκε σε ορεινό μονοπάτι μεταξύ των Μονών Φιλοθέου και Σιμονόπετρας.
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Νέο επιμορφωτικό πρόγραμμα «Ψηφιακή Αυτονομία 60+» της Πειραιώς, στο πλαίσιο του EQUALL, για τον ψηφιακό εγγραμματισμό ατόμων 60+
10:00
ΧΡΗΜΑ
Ανέβηκαν οι τιμές στα καύσιμα εν μέσω έντασης στη Μέση Ανατολή: Πόσο πληρώνουμε για αμόλυβδη και πετρέλαιο κίνησης
09:53
ΚΟΣΜΟΣ
Νέο σφυροκόπημα της Ρωσίας κατά της Ουκρανίας - Πάνω από 20 οι τραυματίες
09:48
ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Η συμφωνία ONEX – Hanwha αλλάζει τα δεδομένα στην ελληνική ναυπηγική βιομηχανία
09:36
ΚΟΣΜΟΣ