Μωρό πέθανε στον προσφυγικό καταυλισμό στη Ριτσώνα
Ερωτηματικά και θλίψη προκαλεί η τραγική κατάληξη ενός 2χρονου παιδιού που βρισκόταν στον προσφυγικό καταυλισμό στη Ριτσώνα.
Οι γονείς του άτυχου μωρού, οδηγούνται στο αυτόφωρο με την κατηγορία έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο. Όπως μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του Alpha, το βράδυ της Πέμπτης ζήτησαν βοήθεια από τον γιατρό του καταυλισμού και αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο καθώς η κατάσταση κρίθηκε σοβαρή και το μωρό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χαλκίδας.
Το παιδάκι διαγνώστηκε με κυστική ίνωση και οι γιατροί ζήτησαν την άμεση μεταφορά του στο νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα.
Ωστόσο, η μητέρα για άγνωστο λόγο το πήρε και εξαφανίστηκε. Το παιδάκι μετέφερε νεκρό η γιαγιά του την Παρασκευή, στο νοσοκομείο Χαλκίδας και οι γονείς συνελήφθησαν.
Κίνηση: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό και καθυστερήσεις στην Αττική Οδό - Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα
08:56
Όσκαρ 2026: Αστεία εις βάρος του Τιμοτέ Σαλαμέ, ιστορικές νίκες και απρόοπτα στα παρασκήνια
08:53
Τα κράτη του Κόλπου πιέζουν τις ΗΠΑ να «εξουδετερώσουν» οριστικά την απειλή του Ιράν
08:43
Ξεκινά η δίκη για τον θάνατο του τρίχρονου Άγγελου που κακοποιήθηκε από τη μητέρα και τον σύντροφό της
08:35