ΕΛΛΑΔΑ

Μπλόκα αγροτών: Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους

Μπλόκα αγροτών: Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους
EUROKINISSI

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες, οι οποίοι και την Κυριακή στήνουν μπλόκα και προχωρούν σε αποκλεισμούς δρόμων και κεντρικών αρτηριών.

Σύμφωνα με το tempo24, δύο μπλόκα θα στήσουν οι αγρότες στην Αιτωλοακαρνανία, το ένα στον κόμβο του Κεφαλοβρύσου και το δεύτερο στον Άγιο Νικόλαο Βόνιτσας.

Οι αγρότες καλούν στις 12:00 σε Παναιτωλοακαρνανική συνέλευση Αγροτοκτηνοτρόφων στον κόμβο Κεφαλοβρύσου.

Παράλληλα, ο αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Ακτίου – Βόνιτσας έχει απευθύνει επίσης κάλεσμα σε όλους τους κτηνοτρόφους και αγρότες της περιοχής για την παραπέρα δράση και οργάνωση του αγώνα και την αντίσταση ενάντια στην αντιαγροτική πολιτική κυβέρνησης και Ε.Ε σε συγκέντρωση με τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα στη θέση «κόμβος βρυσούλας» στη Βόνιτσα (1ο χιλιόμετρο Βόνιτσας – Λευκάδας).

Στην Αχαΐα, τα μέλη του Αγροτικού Συλλόγου Αιγίου «Μπακόπουλος-Ντρίνιας», αποφάσισαν να προχωρούν από σήμερα Κυριακή σε τρίωρο αποκλεισμό της Νέας Εθνικής Οδού Πατρών - Κορίνθου, στο ύψος των βενζινάδικων, στο Αίγιο, από τις 6 έως τις 9 το βράδυ.

Αναμένεται ακόμα να ληφθούν αποφάσεις και για άλλες κινητοποιήσεις, όπως είναι για παράδειγμα ο αποκλεισμός υπηρεσιών.

Οι αγρότες της Δυτικής Αχαΐας αποφάσισαν να μην στήνουν τελικά μπλόκα, λόγω μη επαρκούς συμμετοχής.

Οι αγρότες της Ηλείας, οι οποίοι τις προηγούμενες ημέρες είχαν προχωρήσει σε αποκλεισμό της Πατρών Πύργου στο Λατίφι, θα πραγματοποιήσουν νέα σύσκεψη στις 7 το απόγευμα στο Σινέ Άστρον στα Λεχαινά, για να καθορίσουν την στάση τους από εδώ και πέρα, ενώ προσανατολίζονται σε καταλήψεις και αποκλεισμούς υπηρεσιών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ