Η Δημοκρατική Συμπαράταξη ζητά εξηγήσεις για τους θανάτους προσφύγων
Η Δημοκρατική Συμπαράταξη με αφορμή τους θανάτους προσφύγων στα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης Λέσβου και Σάμου με ανακοίνωσή της ζητά "εξηγήσεις" και την ανάληψη της ευθύνης που τους αναλογεί.
Συγκεκριμένα ζητούν ευθύνες από την Διευθύντρια της Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης κ. Καραγγελή, το Γενικό Γραμματέα Υποδοχής κ. Σαλτερή, τον κ. Μπαλάφα και τον κ. Μουζάλα
Απαιτούμε άμεσες λύσεις ώστε να δοθεί διέξοδος στην τραγική κατάσταση που έχουν περιέλθει οι πρόσφυγες που βρίσκονται υπό την ευθύνη τους».
«Αν η προστασία της αξιοπρέπειας των ανθρώπων οφείλει να είναι η προτεραιότητα μιας ευνομούμενης πολιτείας, η προστασία της ανθρώπινης ζωής είναι αδιαπραγμάτευτη υποχρέωση», αναφέρει η ανακοίνωση και προσθέτει ότι «καθημερινά βλέπουμε ότι, για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, η αξία της ανθρώπινης ζωής υποχωρεί».
Κρήτη: Επιθέσεις, καταγγελίες και μηνύσεις πριν τη δολοφονία του 21χρονου- «Είχαν επιβληθεί περιοριστικά μέτρα στον 59χρονο»
10:47
Η κόντρα Τραμπ - Πάπα σκιάζει το ταξίδι του Ρούμπιο στο Βατικανό: Οι προκλήσεις και η ευκαιρία
10:45
Θανάσιμος τραυματισμός 78χρονου στο Ηράκλειο - Καταπλακώθηκε από τρίκυκλο
10:43
Γαλλικός ναυτιλιακός όμιλος επιβεβαιώνει ότι πλοίο του δέχθηκε επίθεση στα Στενά του Ορμούζ
10:37