Μπλόκα αγροτών: Στο τελωνείο Ευζώνων έφτασαν τα τρακτέρ
Στις 16:30 το μεσημέρι της Δευτέρας οι αγρότες και κτηνοτρόφοι της Κεντρικής Μακεδονίας έφτασαν στο τελωνείο των Ευζώνων στα σύνορα της Ελλάδας με την ΠΓΔΜ με τα τρακτέρ τους.
«Με αιφνιδιαστική τους κίνηση, οι άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα Κεντρικής Μακεδονίας, έσπασαν το φράγμα των αστυνομικών δυνάμεων και έφτασαν στο τελωνείο των Ευζώνων», ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αγρότης Κιλκίς, Γιώργος Τερζής.
Το μπλόκο των αγροτών και κτηνοτρόφων που έστησαν στις 28/1 αγρότες και κτηνοτρόφοι του Δήμου Παιονίας Νομού Κιλκίς, 2,5 χιλιόμετρα πριν το τελωνείο των Ευζώνων και 1000 μέτρα από τον κόμβο της Ειδομένης, ενισχύθηκε σήμερα σημαντικά από συναδέλφους τους, από τις περιοχές των Γιαννιτσών, Κιλκίς και Χαλκηδόνας, ενώ στο σημείο αναμένονται και άλλοι από Αίγιο, Νησέλι Αλεξάνδρειας και Χαλάστρα.
Ελληνικός Χρυσός: Το έργο στρατηγικής σημασίας των Σκουριών στην τελική ευθεία προς παραγωγή
11:44
Θεσσαλονίκη: «Ξυπνήστε, καίγεστε» - Τα δραματικά λεπτά μετά τους φονικούς εμπρησμούς
11:40
Απειλούσε τις ζωές της αδελφής του και του συζύγου της απαιτώντας 11.000 ευρώ στη Θεσσαλονίκη
11:29
O Ζελένσκι ζητά ενίσχυση της ουκρανικής αεράμυνας μετά τα φονικά ρωσικά πλήγματα στο Κίεβο
11:29