ΕΛΛΑΔΑ

Λαμία: Η «τρελή» πορεία φλεγόμενου αυτοκινήτου (vid&pics)

Λαμία: Η «τρελή» πορεία φλεγόμενου αυτοκινήτου (vid&pics)

Αντιμέτωποι με ένα... περίεργο θέαμα βρέθηκαν οι περίοικοι στη Λαμία, καθώς είδαν ξαφνικά ένα αυτοκίνητο να κινείται σε κατηφορικό δρόμο, ενώ ήταν τυλιγμένο στις φλόγες.

Το αυτοκίνητο κινούνταν στην οδό Λεωσθένους Δεδούση όταν ξαφνικά και για άγνωστο λόγο έπιασε φωτιά. Οδηγός και συνοδηγός κατάφεραν να το εγκαταλείψουν εγκαίρως, όμως το φλεγόμενο όχημα συνέχισε την «τρελή» πορεία του στον κατηγορικό δρόμο, χωρίς κανείς να μπορεί να το ελέγξει.

Αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε το LamiaReport τις πρωτοφανείς σκηνές που εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας στη Λαμία: «Περπατούσα στο δρόμο όταν είδα ξαφνικά να βγαίνει καπνός από το καπό. Πολύ γρήγορα είχε λαμπαδιάσει η μηχανή. Ο οδηγός και ο συνοδηγός πετάχτηκαν έξω. Ένας υπάλληλος από γειτονικό μαγαζί άρπαξε έναν πυροσβεστήρα και άρχισε να σβήνει τη φωτιά. Το αυτοκίνητο όμως άρχισε να κινείται και υπήρχε κίνδυνος να πέσει πάνω σε κάποια άλλα. Ευτυχώς κάποιοι ψυχραιμότεροι κατάφεραν να το ακινητοποιήσουν και σιγά σιγά να το οδηγήσουν στο τέλος του δρόμου στις γραμμές χωρίς να υπάρξει κάποιο ατύχημα. Την ώρα εκείνη ήρθε και η πυροσβεστική....», είπε στο αυτόπτης μάρτυρας.

72c484a6aca9962e14fa22edb7871cac L
20170130 134331 resized

20170130 134342 resized

ΔΗΜΟΦΙΛΗ