ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Έβαλαν φέρετρο… σε λάθος τάφο

Πάτρα: Έβαλαν φέρετρο… σε λάθος τάφο
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi/ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

Μια απίστευτη ιστορία εξελίχτηκε πριν από λίγες μέρες στην Πάτρα και συγκεκριμένα στο Α’ Δημοτικό Κοιμητήριο της πόλης.

Συγκεκριμένα, κατά την τελετή της ταφής μια ηλικιωμένης, οι συγγενείς βρέθηκαν μπροστά σε μια μεγάλη και δυσάρεστη έκπληξη: το φέρετρο είχε τοποθετηθεί σε λάθος τάφος.

Έξαλλα λοιπόν μέλη της οικογένειας της εκλιπούσας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του tempo24.gr, ζήτησαν άμεσα να "ανοιχτεί" ο οικογενειακός τάφος, για να συνεχίσει και να ολοκληρωθεί η διαδικασία του ενταφιασμού, όπως και έγινε.

Η ιστορία ωστόσο δεν τελειώνει εκεί καθώς όταν ήρθε η ώρα το φέρετρο να τοποθετηθεί στη σωστή θέση, διαπιστώθηκε πως δεν χωρά! Έτσι, ξεκίνησε εκ νέου εκσκαφή, όμως και πάλι η τοποθέτηση του φέρετρου δεν ήταν επιτυχής. Στις τέσσερις προσπάθειες, η εκλιπούσα εν τέλει αναπαύτηκε.

Κατά τη διάρκεια του κωμικοτραγικού περιστατικού, οι συγγενείς εκτός από τον πόνο τους, είχαν να διαχειριστούν και τα θερμόαιμα μέλη της οικογένειας τους, που όλο αυτό το διάστημα, εξαπέλυαν λεκτικές επιθέσεις, επιρρίπτοντας ευθύνες για το περιστατικό ο ένας στον άλλον, πάνω από το μνήμα.

Αιτία του απίστευτου περιστατικού που ανέδειξε την Παρασκευή και η εφημερίδα "Κόσμος" φέρεται πως ήταν συνεπωνυμία, που μάλλον μπέρδεψε τους υπαλλήλους που είχαν αναλάβει το "άνοιγμα" του τάφου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ