ΕΛΛΑΔΑ

Ο Πολάκης που ξάφνιασε τους αγρότες (vid)

Ο Πολάκης που ξάφνιασε τους αγρότες (vid)
Eurokinissi/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης ξάφνιασε τους αγρότες και κτηνοτρόφους της Κατερίνης με τα λόγια του. Μεταξύ άλλων, είπε ότι κατανοεί τα προβλήματά τους, αλλά και ότι η ελληνική κυβέρνηση "δουλεύει" με στόχο την επίλυσή τους.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός σταμάτησε και μίλησε στους αγρότες που μετέβησαν με τρία τρακτέρ στο Γενικό Νοσοκομείο της Κατερίνης, -που επισκέφτηκε ο κ. Πολάκης- προκειμένου μετά την τελετή εγκαινίων της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας να του επιδώσουν ψήφισμα με τα αιτήματά τους.

Με προθυμία, το έλαβε, έκατσε και τους μίλησε, τονίζοντάς ότι και ο ίδιος κατάγεται από αγροτική οικογένεια και σέβεται τον κόπο τους ενώ υποσχέθηκε στην αντιπροσωπεία των αγροτών της Κατερίνης, ότι θα μεταφέρει τα αιτήματά τους στην κυβέρνηση και θα κάνει ότι μπορεί να βοηθήσει προς την κατεύθυνση της επίλυσης των προβλημάτων τους. Τα λόγια του και ο ήρεμος τόνος της φωνής του, άφησαν έκπληκτο τον αγρότη στον οποίο, όπως φαίνεται στο βίντεο απευθύνεται προσωπικά.

Μεταξύ άλλων πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας είπε "δεν έχουμε τον πλήρη έλεγχο του κράτους".

Όπως τόνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Κατερίνης Γιώργος Χαρισόπουλος, η συνάντησή τους διήρκησε περίπου 15 λεπτά και έγινε σε πολύ καλό κλίμα, "γεγονός που με ξάφνιασε γιατί ο Παύλος Πολάκης έχει δείξει ότι είναι οξύθυμος", είπε χαρακτηριστικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ