ΕΛΛΑΔΑ

Νέα στοιχεία για τους δύο νεκρούς ηλικιωμένους στην Αργυρούπολη (pics&vid)

Νέα στοιχεία για τους δύο νεκρούς ηλικιωμένους στην Αργυρούπολη (pics&vid)
CNN GREECE

Την άκρη του νήματος στο κουβάρι της υπόθεσης του θανάτου των δυο ηλικιωμένων το πρωί της Πέμπτης στην Αργυρούπολη φαίνεται ότι έχουν καταφέρει να βρουν οι αξιωματικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών της ασφάλειας.

Μέχρι στιγμής όλα τα στοιχεία, τους οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η 79χρονη γυναίκα βρήκε τον θάνατο από παθολογικά αίτια και άφησε την τελευταία της πνοή στο υπόγειο της τριώροφης πολυκατοικίας.

Η γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες, έπασχε τα τελευταία χρόνια από Αλτσχάιμερ και σπάνια έβγαινε από το σπίτι. Ο σύζυγός της, επίσης 79 ετών, φαίνεται πως ήταν αυτός που την πρωτοαντίκρισε νεκρή. Στη σύγχυσή του από το αποτρόπαιο θέαμα, φαίνεται να χτύπησε στο κεφάλι σε κάποιο σημείο της σκάλας χωρίς όμως να χάσει τις αισθήσεις του. Ζαλισμένος και θολωμένος, ανέβηκε στον επάνω όροφο, όπου λίγη ώρα αργότερα άφησε και αυτός την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με πληροφορίες είχε και ο ίδιος σοβαρά προβλήματα με την καρδιά του και στο παρελθόν είχε υποβληθεί και σε χειρουργική επέμβαση.

ARGYROUPOLI 2

Έτσι εξηγούν οι αστυνομικοί, το χτύπημα που είχε στο κεφάλι ο 79χρονος λίγο πάνω από το φρύδι και έτσι εξηγούνται και οι κηλίδες αίματος που εντόπισαν οι αρχές από το υπόγειο μέχρι τον πρώτο όροφο του σπιτιού.

ARGYROUPOLI 3

Τους δύο νεκρούς ηλικιωμένους βρήκε το πρωί ο γιος τους, ο οποίος είχε τρεις μέρες να μιλήσει μαζί τους και όταν πήγε στο σπίτι διαπίστωσε ότι δεν μπορούσε να ανοίξει την κεντρική πόρτα, καθώς πίσω από αυτή είχε αφήσει το ζευγάρι τα κλειδιά τους. Έτσι έσπασε ένα παράθυρο που είναι στην πίσω πλευρά του σπιτιού και βρήκε νεκρούς τους δύο γονείς του. Περισσότερο φως στην υπόθεση θα ρίξει ο ιατροδικαστής μετά τη νεκροψία.

ARGYROUPOLI 4

ΔΗΜΟΦΙΛΗ