Ποινές φυλάκισης σε δύο αδέλφια που ασελγούσαν εις βάρος ανήλικης
Ποινές πολυετούς κάθειρξης επέβαλε το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης σε δύο αδέλφια που κρίθηκαν ένοχοι για ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικου κοριτσιού.
Ο πρώτος, ηλικίας 38 ετών, τιμωρήθηκε με ποινή κάθειρξης 20 χρόνων και οδηγείται στη φυλακή, ενώ ο δεύτερος, 35 ετών, με 6ετή κάθειρξη, αλλά σε αντίθεση με τον αδελφό του, αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους, ενόψει του εφετείου.
Όπως περιγράφεται στο κατηγορητήριο, ο 38χρονος, το διάστημα 2012 - 2013, υποχρέωνε την ηλικίας -τότε- 10 και 11 ετών κόρη της πρώην συντρόφου του, να ικανοποιεί τις σεξουαλικές του ορέξεις. Ο 35χρονος αδελφός του κατηγορήθηκε για μία περίπτωση αποπλάνησης κατά το ίδιο διάστημα.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ, στην απολογία τους, αρνήθηκαν τις πράξεις τους, χωρίς όμως να καταφέρουν να πείσουν με τους ισχυρισμούς τους.
SPONSORED
Πανελλήνιες εξετάσεις 2026: Τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης για τους υποψηφίους
01:00
Κρήτη: Τρομοκρατικό χτύπημα σε ισραηλινό κρουαζιερόπλοιο φέρεται να ετοίμαζε ο 37χρονος Παλαιστίνιος
00:45
Επεκτείνεται σε κομμωτήρια, καθαριστές, νοσοκομεία η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας
00:30
Από τη διπλωματία του πολέμου, στο γήπεδο: Θρίλερ με τις βίζες μελών της Εθνικής Ιράν στο Moυντιάλ
23:57