ΕΛΛΑΔΑ

Μπλόκα αγροτών: Τα τρακτέρ έφτασαν μπροστά στον Λευκό Πύργο (pics&vid)

Μπλόκα αγροτών: Τα τρακτέρ έφτασαν μπροστά στον Λευκό Πύργο (pics&vid)
seleo.gr

Μπροστά στον Λευκό Πύργο παρατάχθηκαν λίγο πριν τις 13:30 τα τρακτέρ των αγροτών από μπλόκα στα διόδια Μαλγάρων και τον κόμβο Κουλούρας, κλείνοντας τους γύρω δρόμους, με πρόθεση να παραμείνουν στο σημείο για περίπου δύο ώρες.

Η κίνηση των οχημάτων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης διεξάγεται κανονικά, με μικρά προβλήματα. Κλειστές παραμένουν αυτή την ώρα η Λεωφόρος Νίκης, η οδός Εθνικής Αμύνης, η οδός Παύλου Μελά και ένα μικρό τμήμα της Λεωφόρου Μεγάλου Αλεξάνδρου. Οι αγρότες προτίθενται να μείνουν στο σημείο για περίπου δύο ώρες και δεν προτίθενται με αιφνίδιες κινήσεις να επιχειρήσουν αποκλεισμό του κέντρου της πόλης, σημειώνει το ΑΠΕ.

16508987 976787369089417 5969144953486002163 n

Πηγή: seleo.gr

«Θέλουμε να αναδείξουμε τα προβλήματα του πρωτογενούς τομέα και να συστρατεύσουμε όλες τις επαγγελματικές τάξεις, αφού τα ζητήματα που μας απασχολούν είναι κοινά. Ασφαλιστικό, φορολογικό και κόστος παραγωγής και ζωής, είναι θέματα που απασχολούν όλους τους Έλληνες», επισήμανε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ το μέλος της συντονιστικής επιτροπής στα διόδια Μαλγάρων, Γιώργος Κωστούδης, αγρότης από το Άδενδρο.

eeb057c0dc8d07e5f0e5e721b12c949b XL
index

Μεταξύ άλλων, ο ίδιος επισήμανε ότι για σήμερα στις 18.00 έχει προγραμματιστεί σύσκεψη στα Μάλγαρα, στην οποία έχουν κληθεί όλοι οι κινητοποιημένοι αγρότες και κτηνοτρόφοι, με στόχο «να επιχειρήσουμε να βρούμε τη χρυσή τομή μεταξύ μας, και να συγκροτήσουμε ένα κοινό μέτωπο των ανθρώπων του πρωτογενούς τομέα. Έτσι, θα είναι πιο αποτελεσματικός ο αγώνας μας, στις διεκδικήσεις που προτάσσουμε», υπογράμμισε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ