Ηράκλειο: Ο σκύλος ξέθαψε σκελετό θαμμένο πριν 20 χρόνια
Μια απλή μεσημεριανή βόλτα και το παιχνίδι ενός σκύλου με τα χώματα, στην περιοχή Κοκκίνη Χάνι, στο Ηράκλειο Κρήτης, έφεραν στο φως ένα μακάβριο εύρημα.
Όπως γράφει το Flashnews.gr, ένας κάτοικος της περιοχής έβγαλέ βόλτα τον σκύλο του στην παραλιακή περιοχή. Πάνω στο παιχνίδι, το ζώο άρχισε να σκάβει μέχρι που αποκάλυψε ένα ανθρώπινο κρανίο.
Ο ιδιοκτήτης του σκύλου ενημέρωσε αμέσως τις αρχές και οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο ξέθαψαν στη συνέχεια έναν σκελετό.
Σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις πρόκειται για άντρα που θάφτηκε εκεί πριν απο περίπου 20 χρόνια.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές εξετάζουν δύο ενδεχόμενα.
Είτε πρόκειται για θύμα εγκληματικής ενέργειας, είτε για κάποιον ο οποίος πνίγηκε και αφού τον ξέβρασε η θάλασσα, το πτώμα του σκεπάστηκε απο τα χώματα.
Σε πρώτο στάδιο αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, ενώ θα ανασυρθούν και όλες οι περιπτώσεις δηλώσεων για ανθρώπους που είχαν εξαφανιστεί κατά το παρελθόν.
Σε λειτουργία η νέα Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης 2026 μέσω του myAGRO από την ΑΑΔΕ
03:00
Πότε πληρώνονται οι συντάξεις Σεπτεμβρίου στους δικαιούχους - Αναλυτικά οι ημερομηνίες
02:00
Προσλήψεις μέσω «Ergani app» από τους εργοδότες: Με ποιον τρόπο γίνεται η διαδικασία από το κινητό
01:00
Voucher στους βρεφονηπιακούς σταθμούς: Τι ισχύει για τις πολύτεκνες οικογένειες
00:30