Ηράκλειο: Εντοπίστηκαν οι δράστες που είχαν ληστέψει μοναστήρι
Στην ταυτοποίηση των δραστών, που άρπαξαν χρήματα κι άλλα αντικείμενα από την Ιερά Μονή του Αγίου Νικολάου του Δήμου Φαιστού, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές.
Όπως διαπιστώθηκε μετά από πολύμηνη έρευνα, πρόκειται για δύο άνδρες από τη Βουλγαρία, 35 και 25 χρονών αντίστοιχα, οι οποίοι τον περασμένο Ιούλιο και Σεπτέμβριο είχαν εισβάλει τρεις φορές στους χώρους της Μονής, αρπάζοντας από κελί χιλιάδες ευρώ κι άλλα πολύτιμα αντικείμενα ενώ είχαν επιχειρήσει να μπουν άλλη μια φορά ανεπιτυχώς στο κελί.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για διακεκριμένες κλοπές θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, ενώ η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών.
ΕΛΛΑΔΑ
Κρίσεις στην Πυροσβεστική: Υποχρεωτική αποστρατεία έξι ανώτατων στελεχών λόγω 35ετίας
13:03
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονίκη - FlyOver: Ξεκίνησε η κατεδάφιση της γέφυρας Πανοράματος - Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (pics&vidsd)
12:59
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μητσοτάκης στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΔ: Επιτυχίες να έχουμε πάντα - Δείτε φωτογραφίες
12:49
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Επεισόδιο on air ανάμεσα σε Τζάκρη και Λαζαρίδη για την Καρυστιανού: Αποχώρησε ο βουλευτής της ΝΔ
12:45
ΚΟΣΜΟΣ