ΕΛΛΑΔΑ

Νέα αδιαθεσία για τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης

Νέα αδιαθεσία για τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης
ΑΠΕ- ΜΠΕ

Νέα αδιαθεσία αισθάνθηκε το απόγευμα της Τρίτης ο αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος, την δεύτερη μέσα σε λίγους μήνες.

Ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης ένιωσε ζάλη κατά την διάρκεια της εξόδιου ακολουθίας για τον ζωγράφο Μπότη Θαλασσινό, στην Τύλισο Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr, αυτή τη φορά δεν κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μόλις συνήλθε ο κ. Ειρηναίος επέστρεψε στην Αρχιεπισκοπή.

Σε ανακοίνωσή της η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης ανέφερε ότι ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ειρηναίος είναι καλά στην υγεία του.

«Η αδιαθεσία, την οποία αισθάνθηκε σήμερα νωρίς το απόγευμα, εντάσσεται στο πλαίσιο λοίμωξης του αναπνευστικού, η οποία τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες δύο ημέρες.
Όλες οι εξετάσεις του είναι πολύ καλές και οι ιατροί συνέστησαν ανάπαυση για λίγες ημέρες», συνεχίζει η ανακοίνωση και καταλήγει:
«Ο Σεβασμιώτατος βρίσκεται στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης και ευχαριστεί όλους τους ανθρώπους για το ενδιαφέρον και τις ποικίλες εκδηλώσεις της αγάπης τους».

Υπενθυμίζεται ότι ο σεβασμιότατος είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο με λιποθυμικό επεισόδιο στις 20 Νοεμβρίου, όταν επίσης είχε αισθανθεί αδιαθεσία, ενώ χοροστατούσε στον πανηγυρικό εσπερινό στον ιερό ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου στα Νέα Αλάτσατα Ηρακλείου.

Τότε είχε μεταφερθεί στο Βενιζέλειο και οι γιατροί του είχαν συστήσει ξεκούραση, ωστόσο ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης συνέχισε τις ποιμαντικές του δραστηριότητες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ