Ο Καλλιάνος προειδοποιεί για νέο κύμα κακοκαιρίας από τη Ρωσία
Για νέο κύμα κακοκαιρίας και χιονοπτώσεις προειδοποιεί ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος.
Με ανάρτησή του στο Facebook, αναφέρει ότι «από το Σάββατο και στη συνέχεια, ψυχρές αέριες μάζες από τη Ρωσία θα μας επισκεφτούν -κατά πάσα πιθανότητα- με αποτέλεσμα να ρίξουν κατακόρυφα τον υδράργυρο και να καταστούν οι μέρες τότε καθαρά χειμωνιάτικες».
Ωστόσο, ο Γιάννης Καλλιάνος διευκρινίζει ότι «μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαρίσει η διάρκεια αυτής της ψυχρής εισβολής καθώς και αν θα είναι κατάλληλες οι συνθήκες και για εκδήλωση χιονοπτώσεων» και σημειώνει ότι αν θα υπάρξουν χιονοπτώσεις θα ξεκαθαρίσει από την Πέμπτη και μετά.
Τέλος, ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης Κεντρώων, επισημαίνει ότι από το Σάββατο και μετά θα υπάρξει μεγάλη πτώση του υδραργύρου και συμπληρώνει ότι η επικείμενη κακοκαιρία ενδεχομένως να κρύβει εκπλήξεις.
Πώς θα αυξηθεί η προσφορά των ακινήτων στην αγορά - Παρεμβάσεις και μέτρα
02:00
Σταθερή παραμένει η τιμή της κιλοβατώρας στο πράσινο τιμολόγιο Ιανουαρίου της ΔΕΗ - Έκπτωση 11%
01:00
Voucher κοινωνικού τουρισμού: Ποιες περιοχές καλύπτει και ποια τα οφέλη για τους κατόχους
00:30
Μαθητές γεμίζουν «δεντρο-λιχουδιές» σχολικές αυλές, πάρκα και μικρά δάση (pics)
23:57