ΔΟΛ: Τελευταίο φύλλο την Τετάρτη για τα «Νέα»
Δυσάρεστες είναι οι εξελίξεις στον ΔΟΛ, μετά τη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε νωρίς το απόγευμα.
Όπως τελικά αποφάσισαν την Τετάρτη θα κυκλοφορήσει η εφημερίδα και όπως όλα δείχνουν θα είναι και το τελευταίο φύλλο, καθώς από την Πέμπτη θα δηλωθεί αδυναμία έκδοσης και θα ανασταλεί η κυκλοφορία των "Νέων".
Σημειώνεται ότι η συνέλευση των εργαζομένων έγινε μετά από τη δικαστική απόφαση απαγόρευσης διάθεσης οποιουδήποτε περιουσιακού στοιχείου του ΔΟΛ.
Το δικαστήριο ουσιαστικά απέρριψε το αίτημα των εργαζομένων να μην «σφραγιστεί» ο λογαριασμός του Οργανισμού, για την καταβολή μέρους των δεδουλευμένων τους, που είναι απλήρωτοι εδώ και περίπου επτά μήνες, όπως ανέφερε δημοσίευμα στην ιστοσελίδα των «Νέων» νωρίτερα.
ΚΟΣΜΟΣ
Γαλλία: «Αστακός» το Παρίσι με 70.000 αστυνομικούς - Τα καταστήματα σφραγίζονται με ξύλινες σανίδες
09:54
ΕΛΛΑΔΑ
Διαμερίσματα «υπνωτήρια» στην Αθήνα: Τι λένε κάτοικοι και φορείς - Τι σχεδιάζει η κυβέρνηση
09:39
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ο Τσίπρας στο σχολικό συγκρότημα της Γκράβας: «Η κυβέρνηση πετάει το μπαλάκι όπου τη βολεύει»
09:34
TRAVEL
Δείπνα και bar events με ηχηρά διεθνή ονόματα που αξίζουν μία θέση στις εξόδους μας στην πόλη
09:30
ΠΟΛΙΤΙΚΗ