ΔΟΛ: Τελευταίο φύλλο την Τετάρτη για τα «Νέα»
Δυσάρεστες είναι οι εξελίξεις στον ΔΟΛ, μετά τη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε νωρίς το απόγευμα.
Όπως τελικά αποφάσισαν την Τετάρτη θα κυκλοφορήσει η εφημερίδα και όπως όλα δείχνουν θα είναι και το τελευταίο φύλλο, καθώς από την Πέμπτη θα δηλωθεί αδυναμία έκδοσης και θα ανασταλεί η κυκλοφορία των "Νέων".
Σημειώνεται ότι η συνέλευση των εργαζομένων έγινε μετά από τη δικαστική απόφαση απαγόρευσης διάθεσης οποιουδήποτε περιουσιακού στοιχείου του ΔΟΛ.
Το δικαστήριο ουσιαστικά απέρριψε το αίτημα των εργαζομένων να μην «σφραγιστεί» ο λογαριασμός του Οργανισμού, για την καταβολή μέρους των δεδουλευμένων τους, που είναι απλήρωτοι εδώ και περίπου επτά μήνες, όπως ανέφερε δημοσίευμα στην ιστοσελίδα των «Νέων» νωρίτερα.
ΕΛΛΑΔΑ
Νεκρός εντοπίστηκε άνδρας στη Βούλα - Έφερε τραύμα στο λαιμό
11:57
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
«Michael»: Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ της βιογραφικής ταινίας του Μάικλ Τζάκσον (vid)
11:55
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μητσοτάκης για Κάθετο Διάδρομο: Η Ελλάδα κρίσιμος παίκτης στο ενεργειακό γήπεδο - Πολλαπλασιαστής ισχύος για τη χώρα
11:52
ΔΙΕΘΝΗ
«Αυτοκρατορία» 1 τρισ. από τον Μασκ - Συγχωνεύει την SpaceX και την xAI
11:50
ΚΟΣΜΟΣ