ΕΛΛΑΔΑ

Ο αδελφός του Παντελή Παντελίδη σπάει τη σιωπή του για πρώτη φορά (vid)

Ο αδελφός του Παντελή Παντελίδη σπάει τη σιωπή του για πρώτη φορά (vid)
EUROKINISSI/

Ένα χρόνο μετά τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη, ο αδερφός του δημοφιλούς τραγουδιστή Τριαντάφυλλος λύνει τη σιωπή του και μιλάει για πρώτη φορά μπροστά στις κάμερες σε μια εκ βαθέων συνέντευξη.

Μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή του Alpha, "Αυτοψία", ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης μιλά για τον αδελφό του, για την απώλεια, για τα παιδικά τους χρόνια και δίνει μία πρώτη εκτίμηση για το τι μπορεί να συνέβη εκείνο το μοιραίο πρωινό, που κόπηκε το νήμα της ζωής του αδελφού του Παντελή.

Με συγκίνηση ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης αναφέρει πως «αυτός ο ένας χρόνος μου έχει αφήσει πίκρα και ο πόνος δεν περνάει. Αλλά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο που καθημερινά μας στηρίζει και μας βοηθάει χωρίς να υπάρχει κάποιο κέρδος από την πλευρά τους».

Ο Τριαντάφυλλος μίλησε επίσης και για τις συνθήκες θανάτου του τραγουδιστή, ενώ σχετικά με το ερώτημα που έχει προκύψει για το ποιος οδηγούσε το μοιραίο τζιπ, υποστήριξε ότι ο αδελφός του βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού.

«Το μόνο που θέλουμε είναι να βγει η αλήθεια. Πιστεύω πως υπάρχει δικαιοσύνη, σύμφωνα με τα στοιχεία κορυφαίων επιστημόνων όλα δείχνουν πως ο Παντελής ήταν στη θέση του συνοδηγού και περιμένουμε όλοι να κάνουν τη δουλειά τους. Η αλήθεια πρέπει να βγει για να δικαιωθεί η ψυχή του αδερφού μου και είναι ήρεμος», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στην μεγάλη απήχηση που είχε και εξακολουθεί και έχει ο Παντελής Παντελίδης στον κόσμο σημείωσε πως «ο κάθε άνθρωπος ταυτίστηκε με τον Παντελή και νιώθουν πως εκείνος ενσάρκωνε τον φίλο τους, τον συγγενή τους κτλ. Ταυτίζονται με το γεγονός πως ένα παιδί απλό από μία φτωχή γειτονιά όπως αυτή στη Νέα Ιωνία, χωρίς να χτυπήσει πόρτες κατάφερε να φτάσει ψηλά», σημειώνει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ