Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από τους πυροσβέστες στο Σύνταγμα (pics)
Στην πλατεία Συντάγματος έχουν συγκεντρωθεί από τις 10 το πρωί της Τετάρτης πυροσβέστες που εκτίουν πενταετή θητεία στην υπηρεσία και ζητούν την ανανέωση των συμβάσεών τους ή την μονιμοποίησή τους.
Πρόκειται για τουλάχιστον 4000 πυροσβέστες που βγήκαν να διαμαρτυρηθούν καθώς το υπουργείο Διοικητικής μεταρρύθμισης δεν προχωρά σε έκδοση ΦΕΚ που θα μονιμοποιήσει τους μισούς και θα ανανεώσει τις συμβάσεις των υπολοίπων, που λήγουν την Πέμπτη 9/2.

"Δεν υλοποιείται ο νόμος που προβλέπει τη μονιμοποίηση μας", λένε χαρακτηριστικά. Οι πυροσβέστες ζητούν την άμεση νομιμοποίηση τους, όπως προβλέπεται από τη σύμβασή τους. "Ζητάμε την εφαρμογή του νόμου τίποτα παραπάνω", επισημαίνουν.
"Δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει. Αυτό είναι απαράδεκτο για εμάς. Είμαστε αξιοπρεπείς. Η πυροσβεστική είναι στο έλεος του κινδύνου", τονίζουν.








(Φωτογραφίες: CNN Greece)
Αλλαγές στη στρατιωτική θητεία: Ποιοι μπορούν να υπηρετήσουν 9 μήνες - Χωρίς βεβαιώσεις οι αναβολές
21:19
Η Άγκυρα αμφισβητεί το ελληνικό Χωροταξικό των ΑΠΕ - Επαναφέρει τις Γκρίζες Ζώνες στο Αιγαίο
21:15
Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση 16χρονου από τον Κολωνό
21:02
Θαλαμηγός προσέκρουσε σε αβαθή στη Νάουσα της Πάρου - Καλά στην υγεία τους επιβάτες και πλήρωμα
20:53