Διαμαρτυρία ενστόλων στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους
«Έφοδο» στο κτίριο του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους έκαναν το μεσημέρι της Τετάρτης συνδικαλιστές των Σωμάτων Ασφαλείας.
Έφτασαν μάλιστα μέχρι το γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Χουλιαράκη, όπου έκαναν συμβολική κατάληψη.
Οι συνδικαλιστές ζητούσαν να συναντηθούν με τον αναπληρωτή υπουργό, ο οποίος ωστόσο απουσίαζε, συνεπώς το συγκεκριμένο αίτημα δεν κατέστη δυνατό να υλοποιηθεί.
Ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ Γρηγόρης Γερακαράκος ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Facebook: "Έξωθεν γραφείο Αναπληρωτή Υπουργού Χουλιαράκη. Ζητάμε συνάντηση τα προεδρεία των Ομοσπονδιών Σ.Α. Δεν φεύγουμε εάν δεν τον δούμε εδώ θα κοιμηθούμε! Η απόγνωση είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχος του Αγώνα μας."
Στη συνέχεια αποχώρησαν από τον 5ο όροφο όπου βρίσκεται το γραφείο του κ. Χουλιαράκη και συνέχισαν την διαμαρτυρία τους στον 3ο όροφο του κτιρίου.
Νωρίτερα, οι εργαζόμενοι στα Σώματα Ασφαλείας έκαναν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Συντάγματος και στη συνέχεια πορεία προς το κτίριο του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, στα Προπύλαια.
Γαλλία: Drones επάνω από τη βάση των πυρηνικών υποβρυχίων στη Βρέστη
13:08
Συναγερμός για εξαφάνιση ανήλικης εγκύου από χώρο φιλοξενίας στο Ίλιον - Σε πιθανό κίνδυνο η ζωή της
13:00
Άρειος Πάγος: Σε τέσσερις εισηγητές η υπόθεση δανείων με ελβετικό φράγκο - Τους επόμενους μήνες απόφαση
12:59
Εύβοια: Πλημμυρισμένα σπίτια και επιχειρήσεις - Συνεχίζει η Πυροσβεστική την άντληση υδάτων
12:56