ΑΣΕΠ: Αναβάλλεται η έναρξη υποβολής αιτήσεων για 404 θέσεις σε δικαστήρια
Αναβάλλεται η προγραμματισμένη για την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου έναρξη υποβολής αιτήσεων για 404 θέσεις σε δικαστήρια και δικαστικές υπηρεσίες της χώρας, σύμφωνα με το ΑΣΕΠ.
Όπως αναφέρει το ΑΣΕΠ, η νέα προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής των υποψηφίων στην προκήρυξη 1Κ/2017 θα γνωστοποιηθεί, εντός των επομένων ημερών, με νεότερη ανακοίνωσή του.
Η μετάθεση της ημερομηνίας κρίθηκε αναγκαία μετά από αίτημα του υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, σχετικά με τα απαιτούμενα τυπικά προσόντα της εν λόγω προκήρυξης (ΦΕΚ 1/23-01-2017, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ), η οποία αφορά στην πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, 404 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης.
ΑΝΑΠΤΥΞΗ
«Έκρηξη» επενδυτικού ενδιαφέροντος με σχέδια 477 εκατ. ευρώ για καλλιέργειες σε θερμοκήπια
10:29
ΚΟΣΜΟΣ
Ποια είναι η «Φοιτητική Λίστα» που νίκησε τον Βούτσιτς – Τα πρόσωπα και το σχέδιο για τη Σερβία
10:29
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Ναυτιλία: Οι Ευρωπαίοι εφοπλιστές ζητούν να τριπλασιαστεί η χρηματοδότηση για τα πράσινα καύσιμα
10:21
ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Πρωτογενές πλεόνασμα 7,55 δισ. ευρώ στο εννεάμηνο - Υπέρβαση 1,43 δισ. ευρώ στα φορολογικά έσοδα
10:13
ΚΟΣΜΟΣ